KezdőlapBulvárOlyan kevés Bíró Ica nyugdíja, hogy nem tud belőle megélni: 24 órás...

Olyan kevés Bíró Ica nyugdíja, hogy nem tud belőle megélni: 24 órás műszakban dolgozik

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Bíró Ica mögött kemény évek állnak, több lakásából is kilakoltatták, három évig nem volt munkája, ám úgy tűnik most már kezd rendbe jönni az élete, van fedél a feje felett, édesanyja mindvégig támogatta és újabban munkája is van.

Bíró Ica édesanyjának köszönheti a legtöbbet, hiszen az asszony mindvégig mellette volt az elmúlt pár évben, de szerencsére a Metál Lady kezd egyenesbe jönni, van fedél a feje felett, és dolgozik is. Édesanyja és családja mellett vadidegenek is segítettek neki.

„Vadidegenek, új barátok drukkolt nekem. Három évig munkanélküli voltam, ami azért durva. Újra kellett gondolnom, hogy miből fogok majd megélni. Szerencsére van tető a fejem felett, ami családi tulajdon. Idén januárban szedtem össze magam, mert addig olyan voltam, mint egy kómás” – mondta az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Bíró Ica nyugdíja olyan kevés, hogy abból nem tudna megélni. 24 órában recepciósként dolgozott, köszönhetően egyik barátnőjének. De emellett butikban eladó, Buda környéki televíziókban riporterkedik.

„Egy barátnőm felhívott, és általa filmgyári helyszínbiztosítóként dolgoztam. Izgalmas volt. Úgy éltem meg a körülöttem lévő cirkuszt is, mintha a saját filmem főszereplője lettem volna. Jelenleg butikban is tevékenykedem, illetve egy kastélyban 24 órában recepciós vagyok, emellett riporterként is kipróbáltam magam” – mesélte Ica.

Fotó: RTL Klub

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet