KezdőlapBulvárOprah Winfrey elmagyarázza, miért döntött úgy, hogy nem házasodik meg és nem...

Oprah Winfrey elmagyarázza, miért döntött úgy, hogy nem házasodik meg és nem vállal gyereket: “Nem bánom”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Oprah Winfrey, a legendás televíziós műsorvezető és producer jól ismert karizmatikus személyiségéről és együttérzéséről. Hosszú televíziós karrierje során azonban soha nem ment férjhez és nem született gyermeke.

A People magazinnak adott interjújában 2019-ben beszélt erről a döntéséről. A milliárdos mogul elárulta, mit gondol az anyaságról, és miért nem ment soha hozzá régi párjához, Stedman Grahamhez.

A kiadványnak elmondta, hogy igenis gondolt arra, hogy anya lesz, amikor Graham eljegyezte.

“Egy időben Chicagóban vettem egy plusz lakást, mert arra gondoltam, hogy ‘Nos, ha összeházasodunk, szükség lesz egy helyre a gyerekeknek'” – fogalmazott Oprah. Erre azonban nem került sor, mert Oprah Winfrey közben rájött, hogy “milyen mély felelősség és áldozatvállalás szükséges ahhoz, hogy valaki valóban anya legyen”.

“Rájöttem, hogy ‘Hűha, egy csomó elcse**ett emberrel beszélek, és ők azért elcse***ttek, mert olyan anyák és apák voltak, akik nem voltak tisztában azzal, hogy ez a munka mennyire komoly. Nincs meg bennem az a képesség, hogy úgy tagoljam a dolgokat, ahogyan azt más nőknél látom” – fogalmazott a 68 éves nő.

“Ezért van az, hogy az évek során a legnagyobb tiszteletet éreztem azok iránt a nők iránt, akik úgy döntenek, hogy otthon maradnak [a] gyerekeikkel, mert nem tudom, hogy lehet ezt egész nap csinálni. Senki nem adja meg a nőknek azt a tiszteletet, amit megérdemelnek” – tette hozzá.

A televíziós legenda hozzátette, hálás párjának, amiért “hagyta, hogy az legyek, akinek lennem kell a világban”.

Elmondta, hogy most már ő és Graham is úgy gondolja, hogy ha összeházasodtak volna, most nem lennének együtt. Hozzátette: “Nem kérdés – nem maradtunk volna házasok”.

Oprah Winfrey az O, The Oprah Magazine februári számában megjelent rovatában azt írta: “1993-ban, abban a pillanatban, amikor igent mondtam a lánykérésére, kétségeim támadtak. Rájöttem, hogy valójában nem is akarok házasságot. Azt akartam, hogy megkérje a kezem. Tudni akartam, hogy úgy érzi, méltó vagyok arra, hogy a felesége legyek, de nem akartam az áldozatokat, a kompromisszumokat, a napról napra való elkötelezettséget, ami egy házasság működéséhez szükséges. A műsorral való életem volt az elsődleges, és ezt mindketten tudtuk.”

Oprah azt mondja, nem bánta meg a döntését, hogy nem házasodott meg és nem vállalt gyereket.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet