Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Sokan panaszkodtak a kisboltjuk miatt, többen fel is jelentették őket.

Tavaly nyáron nyitotta meg Nánási Pál és Ördög Nóra közös kisboltját Balatonakarattyán, ami hatalmas sikernek bizonyult a rajongók körében, de a helybeliek egyáltalán nem örültek a nagy népszerűségnek. A nagy tömeg miatt sokan panaszkodtak a műsorvezető boltjára, többen fel is jelentették őket.

Ördög Nóráék a hatóságokkal karöltve próbáltak megoldást találni a helyzetre, a rendőrség új közlekedési táblákat szerelt fel, aminek következtében már nem lehet parkolni a kisbolt környékén, de Nánásiék mégis úgy döntöttek, hogy elköltöznek.

Ördög Nóra könnyezve jelentette be a döntésüket.

“Nagy az élet, de ennek sokan nem örülnek, akik ott a kisboltunk környékén csendre, nyugalomra és békére vágynak és mi ezt el is fogadtuk. Többször elmondtuk, hogy az önkormányzattal komoly és előrehaladott megbeszéléseket folytatunk, hogy hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni. Elfogadjuk, hogy ez a kisbolt itt, ebben a formában nincs jó helyen és akkor most jön a bejelentés: a kisbolt el fog költözni onnan, ahol most van. Tavasszal a körforgalomhoz fogunk költözni, ami parkolásügyi szempontból a legideálisabb döntés. Azon vagyunk, hogy minél előbb átköltöztessük a kisboltot. Nyilván ez egy kényszerű döntés és nem vagyunk még erre teljes mértékig felkészülve. Hogy ezzel a kisbolttal mi lesz, azt még nem tudjuk, de dolgozunk rajta, hogy jó legyen. Tulajdonképpen ez jó hír, hogy ilyen gyorsan kinőttük a kisboltot, csak egyébként nagyon szeretjük. Nem fogjuk még egyelőre bezárni” – mondta Ördög Nóra.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!