Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Tavasszal visszatér az RTL Klub képernyőjére az egyik legsikeresebb televíziós szórakoztató műsor, a Csillag születik.

A tehetségkutató harmadik szériájának Ördög Nóra és Nagy Sanyi lesz a műsorvezetője, zsűrijét a második Csillag születikben megszeretett Hernádi Judit, Oroszlán Szonja, Szirtes Tamás és Fáy Miklós alkotja, derült ki az RTL Klub mai sajtótájékoztatójából.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója azt is elmondta, az X-Faktor második szériája ősszel érkezik.

“Amikor eldöntöttük, hogy elindítjuk az X-Faktort, számítottunk rá, hogy sikeres lesz, de hogy ennyire, az minket is váratlanul ért. Joggal idézte mindenki az RTL Klub szlogenét, hogy 2010 az X-Faktor éve volt. A műsor egy jó formátum, profi stábbal, nagyszerű mentorokkal és kiváló énekesekkel. Eredetileg úgy terveztük, hogy az egyik évben Csillag Születik, a másik évben X-Faktor lesz az RTL Klub képernyőjén. Látva azonban az elképesztő sikert, megváltoztattuk az eredeti elképzelést. Tavasszal így a Csillag Születik, ősszel pedig az X-Faktor lesz az RTL Klub képernyőjén.” – nyilatkozta Kolosi, aki elmondta, azért esett Nagy Sanyira a választásuk, mert a személye tökéletesen illik a tehetségkutatóhoz, ráadásul korábban már dolgozott az RTL Klubnál.

A Csillag Születik áprilisban indul.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!