Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Új sorozat indul az m1 műsorán október 5-étől Oroszlán Szonja és Hujber Ferenc főszereplésével, valamint olyan alkotók közreműködésével, mint Kálomista Gábor producer, Fonyódi Tibor író, valamint Babos Tamás operatőr, és Deák Kristóf, Orosz Dénes rendezők.

Napjainkban olyan világháború zajlik, amelyről az átlagembereknek fogalmuk sincs. Ezt a háborút nem hagyományos fegyverekkel vívják, hanem számítógépeken keresztül, ahol a katonák átlagéletkora a húsz évet sem éri el, és akik nem mellesleg különlegesen képzett hackerek.

A Magyar Televízió legújabb Hacktion (Heksön) című sorozata éppen egy ilyen titkos alakulat, az Infrastruktúra-védelmi Osztag (IVO) munkájába enged bepillantást.

Zsolnay Betti (Oroszlán Szonja) a rendőrség egyik informatikai szakembere, mellesleg ügyes hacker. Amikor egy akció során kénytelen használni a különleges tudását, felfigyel rá a katonai hírszerzés egyik magas beosztású tisztje, Szabó ezredes (Dunai Tamás).

Betti hamarosan az internetes támadások kivédésére felállított, és kiberbűnözőkre vadászó Infrastruktúra-védelmi Osztagnál találja magát. Tudja mit vállalt, de a valóság minden képzeletet felülmúl.

András (Hujber Ferenc) az Infrastruktúra-védelem ásza, az operátorok főnöke. Eleinte tiltakozik Betti rapid gyorsaságú beszervezése ellen, de aztán megkedveli az új munkatársát.

A televíziós sorozat október 5-én, szerdától, hetente 50 perces részekkel jelentkezik olyan további nagyszerű színészekkel, mint Szente Vajk, Dunai Tamás, Gubík Ági, Mészáros Béla, Lukáts Andor, Magyar Bálint, Czapkó Antal, Földes Eszter vagy Kosik Anita.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!