KezdőlapBulvárOroszlán Szonja őszinte vallomása: "Soha nem akartam gyereket"

Oroszlán Szonja őszinte vallomása: „Soha nem akartam gyereket”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Oroszlán Szonja egyike azoknak a színésznőknek, aki őszintén vallja, soha nem ébredt fel benne az anyai ösztön. A színésznő nemrég Rónai Egon műsorában vallotta be, soha nem akart gyereket szülni.

Rónai Egon legutóbbi vendége Oroszlán Szonja volt, aki a Húzós című műsorban őszintén bevallotta, hogy hosszú időbe telt, amíg elfogadta, soha nem lesz gyereke. Az anyaság vágya nem ébredt fel benne.

Őszintén szólva soha nem akartam gyereket, ezért nem is volt nehéz lemondani az anyaságról. Hiszen csapongó életet élek, mindig megyek valahova, és szűnhetetlen bennem a szorongató vágy, hogy megtartsam a szabadságomat. Ebbe az életformába nem fért bele a gyerek” – mondta a színésznő.

„Sokáig meg akartam felelni a társadalmi elvárásoknak, mivel mindenki szült körülöttem, de bennem nem volt meg az érzés, ami ehhez kell. Úgy gondolom, az állatokkal való munkában ki tudom élni az anyai ösztöneimet” – mondta a művésznő, aki jó pár évig élt Amerikában, ahol állatokkal foglalkozott.

Rá kellett jönnöm arra, hogy a gyerekvállalás egyszerűen nem nekem való, és nem is szeretném. Nagyon megnyugtató volt, amikor ezt bevallottam magamnak, onnantól kezdve többet nem is görcsöltem rajta. Könnyedén beszélek erről a témáról másoknak is, és mindig elmondom, hogy ez az én döntésem. Azért, mert nő vagyok, nem kötelező anyává válnom – fűzte hozzá Oroszlán Szonja.

A színésznő elmondta, szülei is elfogadták azt, hogy nem vágyik gyerekre. Jelenleg boldog párkapcsolatban él, jelenlegi párjával értékrendben és intellektuálisan megtalálták egymást.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet