Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Kegyetlen, szürreális, meglepő show – Ozzy Osbourne Budapesten Budapest is szerepel Ozzy Osbourne nyáron induló turnéjának állomásai között.

A zenéje mellett botrányairól és tévés szerepléseiről is ismert rockénekes, aki a Black Sabbath frontembereként vált híressé, október 4-én a Papp László SportArénában lép fel ahol szokásához híven óriási technikával, gigantikus diszletekkel, video és fénytechnikával lép szinpadra. Felvonultatja az összes ördögöt és angyalt, rémet és szellemet akik szóló lemezei visszatérő szereplői és megihletik, vagy rákényszeritik arra a félelmetes örjöngésre ami koncertjeinek felfokozott hangulatát okozza és felejthetetlen élmény azoknak akik részt vehetnek rajta.

Ozzy idáig egyszer járt Magyarországon, még a 2001-es Black Sabbath újjáalakulás idején a Kisstadionban. Lett volna egy teltházas koncertje a budapesti Arénában is 2004-ben, de sajnos elmaradt mert akkor volt a hires quad-bike balesete ami miatt egy évig kórházban volt és több mint 40 koncertjét kellett lemondania.

Ozzy Osbourne 1970-től kezdve a Black Sabbath-tal 10 lemezt készített, amelyek összesen 50 millió példányban keltek el. 1979-ben elhagyta az együttest és szólókarrierbe kezdett. Első albuma az 1980-as Blizzard of Ozz volt, amely négyszeres platinalemez lett. Szóló karrierje során is hozzávetőleg 50 millió lemezt adott el, rajongók milliói előtt lépett fel. 1993-ban kapott először Grammy-díjat a legjobb metál előadó kategóriában I Don’t Want To Change the World című számáért. Az Epic Recordsnál eltöltött 20 év alatt 13 lemezt jelentetett meg és kapott egy csillagot a halhatatlanok között a Hollywood-i Sunset Boulevard-on.

Feleségével, Sharonnal – aki egyben menedzsere is – 1996-ben hívták életre az Ozzfestet, az első kifejezetten hard rock fesztivált, ahol fiatal zenekarok is lehetőséget kaphattak a bemutatkozásra. Egy év szünet és az egyetlen koncertre szűkített 2008-as “különkiadást” követően az Ozzfest idén visszatér, Ozzy mellett olyan fellépőkkel, mint a Mötley Crüe vagy Rob Halford, a Judas Priest frontembere.

Ozzy Osbourne Budapest
Október 4, 20.00
Budapest Sportaréna


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!