KezdőlapBulvárPápa is behódol a Rock and Rollnak

Pápa is behódol a Rock and Rollnak

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Ismét vidéki helyszínen szórakoztatja a közönséget a magyar rock and roll élvonalát képviselő zenekar, a Pedrofon. A Pápán található Teddy Bear Pubba hívják november 20-án a stílus szerelmeseit. Remek slágerekkel várnak mindenkit.

Pápa főtere többnyire a katolikus nagytemplomáról és kastélyról ismert, ám most a rock and roll-tól lesz hangos. A Fő téren található ugyanis a stílus minden jegyét magán viselő szórakozóhely is, ahova a hazai legnagyobbak járnak koncertezni. Így nem meglepő, hogy a Pedrofon sem először adja a közönségnek a „kettőnégyet”.

Pedróról és zenekaráról érdemes tudni, hogy a rock and roll szakértői, így hiteles showal hirdetik majd, hogy az élőzenének igenis van helye, s a valódi hangszerek szerepét semmi sem veheti át. A profi hangszeres tudás mellé jó adag előadói tehetség is társul, így garantált, hogy humorban sem lesz hiány. Talán még  Freddie Mercury is ellátogat a Teddy Bear Pubba?!

Az Ifa sem hiányozhat

A muzsikusok a legnépszerűbb és leginkább táncolható slágerekkel készülnek, amelyek között minden korosztály megtalálhatja majd a neki leginkább tetszőt. Ízelítőnek elárulunk pár nótát, amely biztosan felhangzik majd a pápai éjszakában: Mondd kis kócos, Rock ’n’ Roll Party, Szexbomba rumba, IFA megy a hegyen, Devil in Disguise, Rip it Up, Stand by Me, s persze a sort még lehetne hosszan folytatni.

Aki tehát szeretné a szombat estét egy igazi rock and roll kalanddal tölteni, az jegyezze fel a naptárába, november 20, szombat, 22.30-tól Pedrofon koncert a pápai Teddy Bear Pubban. A jókedv és a tánc kötelező!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet