KezdőlapBulvárPápai Joci kiakadt ByAlex és Manuel új közös dala miatt

Pápai Joci kiakadt ByAlex és Manuel új közös dala miatt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hatalmasat robbant az interneten ByAlex és Manuel közös dala, ami alig három nap alatt elérte az 1 milliós álomhatárt. Az X-Faktorban feltűnt Manuel hatalmas népszerűségnek örvend a fiatalok körében, dalait milliók nézik, ezért nem csoda, hogy ByeAlex is meglovagolja a népszerűségét, és közös dallal érkeznek.

Csakhogy a közös munka nem mindenkinél ért el sikereket, leginkább a dalok szövege miatt. Pápai Joci a minap rendesen kibukott, és nyílt levélben mondta el véleményét ByeAlexnek. Pápai Joci azt sérelmezi, hogy az énekes dalainak szövegeivel hatalmas rombolást végez a fiatalokban, egyáltalán nem mutat jó példaképet. Joci szavaira ByeAlex is reagált a Facebookon, igaz csupán el lekonyult tulipán emotikonnal.

“Kedves ByeAlex

Nem szokásom beleszólni mások dolgába és pálcát törni más emberek felett. Talán még ezt soha nem tettem meg, de nem tudok szó nélkül elmenni az új dalod üzenete mellett. Persze úgy, hogy tudván azt, hogy mennyire hatással vagy a mai generációra, a fiatalságra. Mint zeneileg, mint példaképként követnek téged, iszák a szavaidat, ami szerintem egyáltalán nem lehet meglepő talán számodra sem, hiszen ott ülsz egy giga produkcó zsűrijében x. alkalommal, illetve százezrek követnek a közösségi oldalakon… és ezeknek tudatában sincs fogalmad arról, hogy mekkora károkat okozol, pedig nagyon is felelősséggel tartozol.

Személy szerint a 9 éves fiam és a 15 éves lányom is kedveli a munkásságod, a személyed, követnek téged. Éppen téged hallgattak, hallgatták az új dalodat, amikor beléptem a szobába és meghökkenve hallottam, hogy az első sorodban azt mondod, hogy „be vagyok tépve”.

Alex, hogy mondhattad ezt ki???

Merthogy a fiatal gyerekek ezt éneklik, az egy dolog, de hogy te érett férfiként… egyszerűen nem fér a fejembe…
Ez leírhatatlanul nagy rombolás. Azt gondolom, ezt nem engedhetnéd meg magadnak, legalábbis abból a pozícióból, amiben jelenleg vagy. Hogy-hogy nem szól rád a környezetedből senki???

Véletlenül sem akarok szent embernek tűnni. Úgy gondolom megjártuk az utat mindannyian, de próbáltunk mindig okulni és tanulni a hibáinkból. Bárhogy is volt, az élet mindig arra sarkalt, hogy az ártatlanoknak és a tapasztalatlan fiataloknak utat és reményt, így jó példát mutassak, mutassunk.

Egy normális értékrendű férfi ember, aki már nem zöldfülű, annak tudnia kell azt, hogy a mai fiatalság felé ne akarjuk már trendivé, menővé tenni egy olyan dolgot, mint a drogozás, a drogos állapot. Tudjuk milyen rombolást okozhat akár egy érett felnőtt ember életében is, nemhogy egy gyerek életében.

Ez az egész mélységesen felháborít és elszomorít, hogy ilyen irányba használod azt a sikert, amit az élettől kaptál.

Kedves Alex. Szeretnélek inkább arra megkérni, hogy gyere el velem azokhoz a mélyszegénységben élő és hátrányos helyzetű fiatalokhoz, akik között százból ötvennek az alkarján „életellenes” nyomok vannak. Ezek 90%-a 16 év alatti, akiknek kb. a 80%-a már próbálta a drogot. Ezek jórésze a te követőd is. Gyere el velem és írj alá te is azokra a hegekre… amikor érzed az ujjbegyeiddel a fájdalmas sebeket!!! Hátha leesik majd neked, mire is buzdítod a gyerekeket, még ha metafóraként is szánod a szövegedet. Gyere el és érezni, érteni fogod, hogy miről is beszélek!

Hogyha kérhetnék tőled valamit, akkor azt kérném, hogy inkább próbáld azt menőnek feltüntetni, hogy mi van akkor, ha úgy nősz fel, hogy nem nyúlsz semmilyen droghoz. Hogy mi van akkor, ha annak ellenére is, hogy éppen kilátástalan az életed, akkor sem nyúlsz semmilyen narkotikumhoz.

Ha te használod is, mint ahogy a dalban mondod, akkor azt tedd úgy, hogy ne ültesd el még a gondolatot sem a fiatalok fejében, ne hitesd el velük, hogy ez a trendi. Légyszíves ne húzz magaddal a mélybe ártatlan gyerekeket!

Kérlek gondold át. Hidd el, nagyon fontos az ügy! Felelősség van a kezedben és sajnos nem jól használod.

További sok sikert!”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet