Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Nagyon szeretett volna nyerni, de tudta, hogy semmi esélye Gabriela Spanicék ellen.

Harmadik helyen végzett Pásztor Anna és partnere, Köcse György a Dancing with the Stars döntőjében, a finálét Gelencsér Tímea és partnere, Hegyes Bertalan nyerték.

A döntőben csak a nézők szavazhattak, ám azt kevesen tudják, hogy a zsűri egy borítékba rejtette, hogy számukra ki nyerte a Dancing with the Stars döntőjét. És a borítékban Pásztor Anna és partnere neve szerepelt.

Pásztor Anna most a Blikknek beszélt arról, milyen érzés volt harmadikként végezni a TV2 táncos-showjában. Az énekesnő elárulta, tudta, hogy nem nyerheti meg a döntőt.

“Tudtam, hogy nem nyerhetünk! A döntőben én már nem Gabriela Spaniccal versenyeztem, hanem a Paula és Paulina sztárjával. Esélyünk sem volt nyerni egy többmilliós rajongótáborral rendelkező világsztárral szemben. A finálé már nem a tánctudásról szólt, hanem a népszerűségről” – fejtette ki Pásztor Anna, aki csak egy dolog miatt csalódott igazán.

„Sajnálom, hogy harmadikok lettünk, de amiatt nem vagyok csalódott, hogy nem nyertünk. Jó lett volna Gelencsér Timiékkel összemérni a tánctudásunkat, nagyon készültünk az utolsó táncunkra, ami egy gyönyörűséges rumba lett volna. Igazából ez a legnagyobb tüske a szívemben, hogy azt a táncot nem adhattuk elő Gyurival. Abba benne volt a szívünk, a lelkünk és még egy fantasztikus emelés is, ami számunkra megkoronázta volta az egész Dancing with the Starst. Emiatt tényleg vérzik a szívem” – mondja az énekesnő, aki nem adja fel az álmait, és egy Anna and the Barbies-videóklipban eltáncolja a kimaradt produkciót.

Az énekesnő a minap beszélt arról, hogy tönkre ment kapcsolata gyerekei apjával, akivel közel 30 év után mondanak búcsút egymással.

Fotó: TV2Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!