Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az elmúlt 5 évben többször is farkasszemet nézett a halállal.

Pataki Attila az lemúlt öt évben többször is szembenézett a halállal, legutóbb tavaly szeptemberben, amikor ő is elkapta a vírust, ennek köszönhetően felülírta viszonyát az elmúlással és nekifogott elrendezni az ügyeit.

Az EDDA frontemberét hat évvel ezelőtt vastagbélrákkal diagnosztizálták, akkor egy “látó” barátjától megkérdezte, meddig fog élni, amire meg is kapta a választ. Azóta több betegséget is legyőzőt, de a tavalyi betegsége rádöbbentette, hogy a 2031-ben jósolt dátum akár meg is változhat.

Pataki a Borsnak elmondta, hisz a reinkarnációban, több előző életét is látta már, ezért nem fél a haláltól.

“Az utóbbi öt évben végig itt lihegett a nyakamban a halál. Öt éven át cipeltem valamiféle karmikus csomagot, amiben jó pár betegség volt elrendelve nekem kezdve a ráktól a kutyafüléig – minden. Ennek a csomagnak az utolsó és egyben legtanulságosabb eleme volt a koronavírus” – mondta az énekes a lapnak, majd hozzátette, halála előtt minden elrendez, mert nem szeretne maga után hagyni semmilyen problémát.

“Az a helyzet, hogy pontosan tudom, hogy nyolcvanöt éves koromban lépek majd ki ebből a testből, mivel a látó barátaim ezt elárulták nekem. (…) Mindent lepapíroztam, mert nem szeretnék katyvaszt és vitás kérdéseket hagyni magam után. Ez megnyugvást adott.” – mondta Pataki Attila.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!