KezdőlapBulvárPatrick Swayze özvegye szerint ezek voltak a színész utolsó szavai halála előtt

Patrick Swayze özvegye szerint ezek voltak a színész utolsó szavai halála előtt

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 80-as és 90-es évek egyik legnagyobb filmcsillaga volt Patrcik Swayze, aki olyan alkotásokban szerepelt, mint a Ghost vagy a Dirty Dancing. A sors túl korán vette el tőlünk ezt a nagyszerű embert, aki 57 éves korában hunyt el, hasnyálmirigyrákban.

Patrick Swayze 2009-ben hunyt el hasnyálmirigyrákban, özvegye, Lisa Niemi elárulta a színész utolsó szavait, mielőtt kómába esett volna.

Patrick Swayze, a Dirty Dancing és a Ghost sztárja 57 éves volt, amikor a rákkal vívott 20 hónapos küzdelmét követően feladta a harcot. Azon a békés farmon hunyt el, amelyet Niemi-vel közösen vásároltak. A színész felesége elmondta, hogy egy fehér rózsát helyezett a színész mellkasára és egy amulettet az ágya fölé. Neimi Swayze kedvenc lovát, egy Roh nevű csődört is odavitte hozzá, hogy végső búcsút vegyen tőle.

A 2011-ben megjelent Worth Fighting For című memoárjában Niemi felidézte a színész utolsó pillanatait.

“Az utolsó szavaim Patrickhoz? ‘Szeretlek’, és ezek voltak az ő utolsó szavai hozzám” – írta az özvegy. “Miután hazahoztam őt, a dolgok nagyon gyorsan lezajlottak. Nagyra becsültem a kettesben töltött időnket, fogtam a kezét, zenét hallgattam, úgy aludtam, hogy átkaroltam, a fejem a vállára hajtottam, szótlanul”.

“Szeptember 14-én, a hétfő reggeli csendben az arcát néztem, és hallgattam az apró levegővételeit. Volt benne valami finom, gyermeki. Tudtam, hogy eljött az idő” – fogalmazott Lisa Niemi, aki máig szerelmes a férjébe.

Lehet, hogy Patrick Swayze már nincs többé, de Niemi egy 2019-es dokumentumfilmben azt mondta, hogy még mindig érzi a jelenlétét. “Még mindig ott van az álmaimban” – mondta. “Az elején az ember azt hiszi, hogy a fájdalom segít megtartani őket, de nem így van. De nem vesztettem el őt, és ez volt a félelmem”.

Niemi azóta megtalálta a szerelmet Albert DePrisco ékszerész mellett, akihez 2014-ben ment feleségül, de még mindig hisz abban, hogy egy napon újra találkozik majd Swayze-vel. “Igen, várni fog rám” – folytatta. “És ez csodálatos dolog.”

Patrick Swayze több mint 40 éven át erős dohányos volt, és egyszer bevallotta, hogy naponta akár 60 szál cigarettát is elszívott. A néhai színész elismerte, hogy láncdohányzó szokásának valószínűleg “köze volt” a rákos megbetegedéséhez. Még akkor is cigarettázott, amikor a rák miatt kezelés alatt állt.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet