KezdőlapBulvárPaul Walker édesanyja felidézi a fiával folytatott utolsó beszélgetését

Paul Walker édesanyja felidézi a fiával folytatott utolsó beszélgetését

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Paul Walker közel egy évtizede hunyt el, de halála még mindig összetöri a Halálos iramban rajongók szívét. Talán senki sem érzi jobban a tragikus veszteséget, mint a közeli szerettei.

A színész 2013. november 30-án, 40 éves korában hunyt el, nem sokkal azután, hogy elkezdődött a Halálos iramban 7 forgatása. A tragikus esemény előtt néhány órával a színész éppen azt tervezte, hogy időt tölt a családjával, különösen 15 éves lányával, Meadow-val.

A PEOPLE szerint édesanyja, Cheryl elárulta, hogy a néhai színész aznap reggel remek hangulatban volt, miközben a konyhában voltak a kislányával együtt. Az egygyermekes apuka azt tervezte, hogy vesz egy karácsonyfát, és feldíszíti azt a lányával.

“Jót beszélgettünk, miközben elfeledkezett egy eseményről” – mondta Cheryl. “Kapott egy sms-t, és azt mondta: ‘Ó, te jó ég, valahol máshol kellene lennem!” Cheryl akkor még nem is sejtette, hogy ez volt az utolsó alkalom, hogy élve látta őt.

Paul Walker állítólag egy jótékonysági autókiállításon vett részt, ami után úgy döntött, hogy tesz egy kört egy piros Carrera GT Porschéval, amelyet barátja, Roger Rodas vezetett. Az autókázás során a jármű balesetet szenvedett, majd felrobbant, és mindkét férfi meghalt.

“Azt hiszem, nagyon sokan azt gondolják, hogy ‘Ó, ő csak egy filmsztár volt, aki autóbalesetben halt meg'” – mondta Cheryl. “Pedig sokkal többről volt szó. Ez csak egy része volt annak, aki volt. Csodálatos ember volt.”

A főszereplő Vin Diesel és Walker évek óta közeli barátok voltak. Diesel Paul Walker tiszteletére Pauline-nak nevezte el párjával, Paloma Jimenezzel közös lányát.

“Pauline-nak neveztem el” – mondta Diesel, akinek már volt egy fia és egy lánya Jimenezzel. “Ott volt a szobában” – mondta Diesel. “Nincs más személy, akire gondoltam, amikor elvágtam a köldökzsinórt. Csak… tudtam, hogy ott van. Úgy éreztem, tudod, ez egy módja annak, hogy az emlékét a családom és a világom részeként tartsam meg” – magyarázta.

A családja mai napig emlékszik arra, hogy Paul Walker mennyire jó apuka volt.

“Imádott apa lenni. Annyira büszke volt rá” – mesélte a színész bátyja, Cody a PEOPLE magazinnak.

“Egyetlen apa sem szerette annyira a gyermekét, mint ő Meadow-t” – fűzte hozzá édesapja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet