KezdőlapBulvárPierce Brosnan 27 éve szerelmes a feleségébe: a nehézségek csak még jobban...

Pierce Brosnan 27 éve szerelmes a feleségébe: a nehézségek csak még jobban megerősítették a kapcsolatukat

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Pierce Brosnan még 27 év házasság után is ugyanúgy szereti a feleségét – a nehézségek csak még jobban megerősítették a kapcsolatukat.

Bár a közösségi média kritizálta testi hibái miatt, Keely Shaye Smith visszavonhatatlanul meghódította a jóképű Pierce Brosnan szívét.

Bár a kapcsolatuk nem volt mindig álomszerű, tudták, hogy fogják egymás kezét a viharok alatt. Sok kapcsolat elveszítheti a varázslatát, ha a felek nem küzdenek meg érte, hogy életben tartsák azt a bizonyos szikrát. Pierce és Keely esetében azonban nem így történt. Közel 30 éve vannak együtt, és még mindig boldogok, bár a kapcsolatuk szenvedéssel kezdődött.

Amikor találkoztak, Pierce még gyászolta első feleségét, akinek a halála teljesen összetörte a színészt, de Keely megadta neki azt az erőt, amire szüksége volt. Megértette őt, és hagyta, hogy addig gyászoljon, amíg a seb be nem gyógyul.

Pierce pedig még mindig hálás neki ezért. Nem sokkal később azonban újabb fájdalommal kellett szembenéznie: néhány évvel később lánya, Charlotte, ugyanabban a könyörtelen betegségben hunyt el, mint az édesanyja, petefészekrákban.

A házaspár barátai szerint csak Keely ereje tartotta a lelket a színészben. Gyermeke elvesztése súlyos depresszióba taszította őt, de felesége ezúttal is megadta neki a szükséges támogatást.

Pierce Brosnan és Keely Shaye Smith története az igaz szerelemről szól, ami bármilyen nehézséget képes legyőzni, ugyanakkor megmutatja, hogy nyerhetünk valami mást, ha elveszítünk valamit az életben.

Pierce Brosnan így nyilatkozott a feleségéről: „Olyan ereje van, ami nélkül nem tudom, hogy tudnék-e élni.”

És, hogy mit gondolnak a sikeres kapcsolat titkáról? Pierce és Keely úgy gondolják, hogy a boldog párkapcsolat titka az együtt töltött idő, amivel soha nem lehet melléfogni.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet