Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A mostanában igencsak háttérbe vonult Jáksó László pikáns fotóknak köszönhetően robbant be újra a botrányos hírességek körébe.

A Heti Hetes házigazdáját mostanában nem nagyon láthattuk a médiában (leszámítva természetesen a heti közéleti műsort), ám a napokban az interneten megjelent képeivel sikeresen bepótolta lemaradását. Jáksó László a Light Nightban, Lovász László vendégeként mesélt a részletekről.

A történet úgy kezdődött, hogy néhány évvel ezelőtt Jáksót megkeresték azzal az ötlettel, hogy könyv készül róla.

– Akiről könyv készül, annak meg kell érdemelnie. Én akkoriban egyáltalán nem érdemeltem meg. Egyébként most sem – ismerte be a tőle megszokott öniróniával.

Kezdetben azzal hitegették, hogy interjúszerűen, csak néhány kérdésre kell válaszolnia, ám később kiderült, a könyvbe más, az életét bemutató érdekességet is szerettek volna beletenni. Ekkor született meg az igény, hogy Jáksó gyerekkori képeket kutasson fel saját magáról. Ez viszont nagy kihívást jelentett számára, és végül képtelen volt ezeket előkeríteni, így hülyéskedésbe fogtak:

Karizs Tamás gyerekkori képeket imitáló beállításokban, és környezetben készített fotósorozatot a nem mellesleg pucér Jáksóról, aki, mint tudjuk könnyen kapható a bolondozásra.

Ezek a fotók 9 évvel ezelőtt készültek, ám csak most kerültek nyilvánosságra.

A világháló villámsebességű közvetítésének köszönhetően azonban sokak már láthatták a „remekműveket”.
Nemrég röppent fel az a hír is, miszerint ő is beáll a plasztika előnyeit kihasználó közszereplők hosszú sorába, és megszabadul tokájától. Ám ez bármilyen csábítóan is hangzik számára, úgy döntött nem él a lehetőséggel.
– Engem nem érdekel, hogy csúnya vagyok. Sosem érdekelt.

Jáksó László azt is őszintén bevallotta Lovász Lászlónak: neki sosem ment igazán az udvarlás. Legalábbis annak hagyományos formájában biztos, hogy nem, ám ennek okát nem kinézetében látja. Szerinte nem ez a legfontosabb.

– Fiatal korban az önbizalom számít. Nekem ez sosem volt.

Félteni őt azonban cseppet sem kell, már ekkor is elég talpraesett volt ahhoz, hogy más eszközökkel oldja meg a csajozást.

– Rossz struktúrában udvaroltam mindig, és rossz volt a hatásfoka is, szóval mi maradt nekem? Hülyéskedjük el!


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!