Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Pippa Middleton is házassági terveket fontolgathat – legalábbis erre következtet a legutóbbi jelekből a majdani brit királyné húgának legszűkebb baráti köre.

A 28 esztendős Pippa – teljes nevén Philippa Middleton – Vilmos herceg sógornője, miután 29 éves nővére, Kate áprilisban feleségül ment a brit trón második számú várományosához.

Pippa – aki Kate tanúja volt a világraszóló és világszerte kétmilliárd tévénéző által figyelemmel kísért londoni menyegzőn – azóta saját jogán is a globális celebsajtó egyik legünnepeltebb sztárja lett. Tökéletes alakja – amelyet az esküvőre készített, szakértők által diszkréten pikánsnak minősített ruhája keveset felfedve, ám annál többet sejtetve még ki is emelt – folyamatos témája a bulvárlapoknak, amelyeknek a hercegi sógornő mindennapos címlapszereplője.

A Mail on Sunday című vasárnapi brit tömeglap ezúttal arról számolt be vezető hírként, hogy Pippa Middleton a minap sok személyes holmiját áthurcolta barátja, Alex Loudon nyugat-londoni lakásába, amelyhez saját kulcsot is kapott. Az újság bennfentes forrásai szerint a 30 esztendős Loudont – aki a londoni Cityben dolgozik befektetési bankárként – „imádják” Pippa Middleton szülei, akik máris „családtagnak” tekintik az udvarlót, és „boldogan fogadnák”, ha eljegyzési gyűrűvel lepné meg leányukat.

Bár az elmúlt hónapokban olyan sajtóértesülések is megjelentek, hogy a románc a végéhez közeledik, sőt már véget is ért – Pippa például többször is más fiatalemberek társaságában mutatkozott különböző rendezvényeken –, a jól értesült szűk baráti kör szerint azonban a kapcsolat abszolút szilárd, csak a pár igyekszik kerülni a nyilvánosságot közös programjai során.

A Mail on Sunday által idézett barátok szerint a kapcsolat valójában olyan erős, hogy könnyen Pippa lehet a következő Middleton-csemete, aki az oltár elé vonul.

A két Middleton-leánynak van egy 27 esztendős öccse, James, akinek azonban eddig sikerült távol tartania magát a közfigyelemtől.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!