KezdőlapBulvárPlágiummal vádolják Tóth Gabit, az énekesnő most reagált a vádakra

Plágiummal vádolják Tóth Gabit, az énekesnő most reagált a vádakra

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A héten jelent meg Tóth Gabi legújabb dala, az Átkozott nyár, amely az énekesnő válásáról és nehéz nyaráról szól. Kis időre a dal megjelenése után többen is plágiummal vádolták az énekesnőt, aki most reagált a vádakra.

Igazi siker Tóth Gabi legújabb slágere, az Átkozott nyár, amelyben az énekesnő válásával kapcsolatos fájdalmát énekeli el. Nem kellett sokat várni a dal megjelenése után máris megjelentek a pletykák, hogy Tóth Gabi lopta a dal zenéjét.

Az Átkozott nyár ugyanis nagyon hasonlít egy 10 évvel ezelőtt a YouTube-ra feltöltött Russian Gypsy Music című zenére hasonlít.

A vádak után Tóth Gabi is megszólalt, elmondta, számos pozitív kommentet kapott, de voltak olyanok is, akik hiteltelennek állították be az új szerzeményét.

„Az Átkozott nyár című dalnál ránk bélyegezték, hogy esetlegesen mi ezt loptuk. Mi ezt nem loptuk el, mi tudatosan használtuk fel ezt az orosz népdalbetétet, ahogy a dalaimban, akár a koncerthangzásomban is nagyon sok népzenét elevenítünk meg, használunk fel, toldunk hozzá modern zenékhez. Ez most is így történt” – nyilatkozta Tóth Gabi Instagram oldalán.

„Mi teljesen tudatosan használtuk ezt az orosz, 100 éves népdalt, ahogy a Szívbeemelőnél a Hidegen fújnak a szelek című népdalt is felhasználtuk.

Itt is egy feldolgozás, egy átirat történt, amiben olyan dallamkörök jelennek meg, amik a régi melódiákban is felcsendültek, tudatában voltunk ennek, módosítani sem akartuk, örültünk, ha hasonlít rá, mert nagyon fontos számunkra, hogy a régi dallamok megjelenjenek a modern világunkban” – tette hozzá.

Az énekesnő vasárnap este nagy meglepetéssel készült, a Sztárban sztár leszek! színpadán fogja elénekelni új dalát, amelyhez új párjával, Papp Máté Bencével fog táncolni, mintegy fricskát törve volt férjének, Krausz Gábornak az orra alá, aki jelenleg a Dancing with the Starsban táncol Mikes Anna oldalán.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet