Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mariah Careyről sokszor azt állították egy igazi díva, ezt azonban az énekesnő mindig elutasította. Ennek ellenére, ő maga tesz néha olyan nyilatkozatokat, amelyekkel ellentmond saját magának.

Nemrég egy brit lapnak nyilatkozva elárulta, ritkán fürdik vízben, helyette tejet használ.

“Tejben fürdők. Igen, néha a tejet használom, hogy megőrizzem a szépségemet. Nem akarom kikotyogni minden titkomat. Hideg tejet használok.” – mondta az énekesnő, aki a tej mellett néha azért vízzel is megmosakszik.

“Ha nem lenne tiszta víz a közelben, lehet, hogy ásványvízben fürdenék.” – tette hozzá az énekesnő.

Arról már sokat lehetett hallani, hogy az énekesnő igen lehetetlen dolgokat szokott turnéi során kérni a koncertszervezőktől. A pletyka szerint egy karácsonyi eseményen, amelyet Londonban szerveztek, az énekesnő 20 fehér macskát és 100 galambot kért, de sok esetben az a kérése, hogy hotelszobájának toalettjében aranyból legyen a WC-ülőke.

A híresség ezekről a pletykákról is lerántja a leplet: “Komolyan, a 20 macskás történet hatalmas hazugság. Nem igazán kedvelem a macskákat, nincs is macskám. És komolyan, arany WC?”

Az énekesnő két fiáról, Moroccanról és Monroeról is elárult titkokat.

“Mindkettőnek erős a személyisége. A fiai igazi főnökök. Kicsit túlzásba is viszik. Őszintén, én nem vagyok ilyen típus. Megpróbálok kedves lenni velük. Igazán megpróbálom. Tudom, hogy mindenki főnöknek tekint, de nem érdekel.” – vágta oda Mariah Carey.

“Nem tudom, hogy mit gondolnak az emberek rólam. Nem is érdekel… Nem tudom és nem is akarom tudni. Ha meghallgatnám, hogy mit mondanak rólam az emberek, nem tudnék magam lenni.” – tette hozzá Mariah.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!