KezdőlapBulvár"Potyognak a könnyeim a büszkeségtől" - Rubint Réka is megszólalt Schobert Norbi...

„Potyognak a könnyeim a büszkeségtől” – Rubint Réka is megszólalt Schobert Norbi Jr. brutális meccse után

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Kemény küzdelem zajlott vasárnap este a Sztárboxban, az RTL képernyőjén Istenes Bence és Schobert Norbi Jr. mérte össze erejét, elképesztő mérkőzésben. A meccs után a fitneszlady és férje is megszólaltak.

Férfiként távozott a ringből Schobert Norbi Jr. miután farkasszemet nézett Istenes Bencével és derekasan megküzdöttek a Sztárboxban. A 18 éves fiatal keményen állta a műsorvezető ütéseit, az egyik legjobb mérkőzést láthatta a közönség a Sztárbox idei évadából.

A mérkőzést végül a rutinosabb Istenes Bence nyerte, ám ez mit sem von le Schobert Norbi Jr. érdemeiből, aki megmutatta, hogy nagyon kemény fából faragták.

„Ez a csávó nagyon kemény! Tökös gyerek vagy, ne engedd mostantól, hogy bárki Norbikának hívjon. Te ma Norbi lettél a ringben. Ha ilyen fiam lesz, büszke leszek magamra. A szülők nagyon büszkék lehetnek rá” – méltatta Istenes Bence ellenfele érdemeit.

A meccs után Rubint Réka és Schobert Norbert is megszólalt közösségi oldalán, mindketten nagyon büszkék középső gyerekükre.

„Norbikakènt /mint egy kis oroszlán/ ment ki tegnap este a Szavannára vadászni és felnőtt oroszlánként küzdött és állt helyt! Lehetne taglalni a Bence és a Norbi közötti korkülönbséget, azt, hogy Bencének a színpad és az élő műsorokban való profi műsorvezetés a közege, az élete, vagy a boxal töltött évek vs. hónapok számát, de felesleges, mert NEM ez számít! Tudjátok, hogy mi számít?! Az, hogy ez a kisfiú, a mi fiunk végre ki tudott lépni a Schobert-Rubint házaspár árnyékából és NEMES! Tiszta szívű! Igazi harcosként, maximális tisztelettel az ellenfelével szemben 4! csodálatos menetben, 5! hónap felkészüléssel megküzdött Önmagáért! Önerőből!” – írta közösségi oldalán Rubint Réka.

Potyognak a könnyeim az örömtől, a büszkeségtől és a mérhetetlen hálától, amit a Jóisten felé érzek, hogy ilyen nagyszerű EMBERNEK lehetek az Édesanyja! Nagyon büszke vagyok Rád Oroszlán! Nagyon szeretünk!” – írta a büszke édesanya, aki elmondta, nagyon szeretik fiúkat és mindig ott lesznek mellette.

A büszke édesapa is megszólalt közösségi oldalán, kifejtette, hogy ha ő lett volna 18 éves nem állt le volna harcolni egy 36 évessel, de mérhetetlenül büszke a fiára.

„Drága Kisfiam! Norbi! Életed első meccse, 5 hónap boksz után! Nagyon féltettünk, de átestél a tűzkeresztségen és Férfiként jöttél le a ringből. Rengeteg gratulációt kaptam miattad szakmai, baráti, üzleti körökből. Elmondtad, látni fognak még igazi meccseken és büszkék leszünk Rád! Azok vagyunk! Én 18 évesen nem álltam le volna vérig harcolni egy 36 évessel. Te megtetted. Vérzett az orrod? Igen. Neki is? Igen! Adtál és kaptál komoly találatokat és olyanoktól hajoltál el, amibe ha bárki belefut, hordágyon viszik ki. Egy hajszálon múlott a győzelem, de nem lehetsz mindig győztes! Gratulálok Istenes Bencének a győzelemhez és az elismerő szavakhoz. Gratulálok Mindenkinek aki ki mer állni így a ringbe egy ország elé! Felnőttél Fiam! Holnap kezdheted az újabb felkészülést, egy magasabb dimenzióba! Én amíg élek támogatlak, mögötted leszek, mert nem vagyok senki, csak egy szerető, büszke, Édesapa!” – írta Schobert Norbert közösségi oldalán.

Gratulálunk mindketten győztes vasárnap este!

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet