KezdőlapBulvárPriscilla Presley annyira ideges volt az Elvist környékező nők miatt, hogy még...

Priscilla Presley annyira ideges volt az Elvist környékező nők miatt, hogy még a fogorvoshoz is elkísérte az énekest

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 76 éves Priscilla Presley mindössze 14 éves volt, amikor először találkoztak, és 1967-ben házasodott össze a szupersztárral.

Elvis és Priscilla Presley kétségtelenül az egyik legelbűvölőbb párnak számítottak a maguk idején. De az ikonikus pár szerelemi történetének is megvoltak a maga megpróbáltatásai. A most 76 éves Priscilla nemrégiben mesélt azokról a küzdelmekről, amik hozzátartoztak az életéhez a rock and roll királyának feleségeként.

„Istenem, mindent meg kellett tanulnom. A nők vonzódtak hozzá. Szóval ideges voltam, amikor valahová egyedül kellett mennie. Még a fogorvoshoz is elkísértem. Mindig szemmel tartottam, mert a világon mindenki őt követte.” – mesélte.

Priscilla, aki 1967-ben ment feleségül Elvishez, mindössze 14 éves volt, amikor beleszeretett az énekesbe. A New York-i lány abban az időben Németországban élt, mivel apja, Paul Beaulieu, aki a légierőnél szolgált, éppen ott állomásozott. Priscilla meghívást kapott egy partira Elvis házában, amit Bad Nauheimban bérelt. Az énekes akkoriban a 20-as évei közepén járt, 10 évvel volt idősebb Priscillánál, de a lány azonnal tudta, hogy „meg kell tartania” ezt a férfit, amint megismerte.

“El akartam menni vele mindenfelé. Sírtam, ha nem lehettem a közelében.” – emlékezett vissza.

Priscilla 1963-ban, 3 évvel azután, hogy Elvis visszament az Egyesült Államokba, meggyőzte a szüleit, hogy Memphisbe költözhessen. A szülők beleegyeztek, azzal a feltétellel, hogy Priscilla az énekes szüleinek házában él, közel Elvis Graceland nevű villájához. Aztán négy évvel később, amikor a lány 21, Elvis pedig 32 éves volt, összeházasodtak.

„Mindig kész voltam köszönteni az ajtóban és kényeztetni őt. Nagyon szerettem Elvisről gondoskodni. Szerettem vele törődni. Szerettem őt etetni. Gügyögtünk egymással, mert szükségünk volt egy saját nyelvre, úgy, hogy állandóan annyi ember vett minket körül. Jó élet volt. Egy kicsit más volt, de a miénk” – fogalmazott.

Lányuk, Lisa, születése megerősítette a köztük lévő köteléket, de 6 év házasság után végül mégis elváltak. „Nagy becsben tartom azokat a nagyszerű időket. Miközben felnősz, mindig vannak félelmeid és bizonytalanságaid. De ahogy öregszel, mindent megértesz.” – mondta Priscilla, aki arról is mesélt, milyen nehéz természete volt a szupersztárnak.

„Ha meglátott valakit a tévében, aki nem tetszett neki, elővette a fegyverét és belelőtt a készülékbe. Aztán megkérte az apját, hogy vegyen neki egy újat” – emlékezett vissza Priscilla. De minden hiányossága ellenére, Priscilla mind a mai napig követi azt a tanácsot, amit Elvis a nehéz időkre vonatkozóan adott neki: „Menj tovább. Menj tovább, Mindig menj tovább.”

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet