KezdőlapBulvár"Rátok van írva, hogy ez egy nagyon nagy szerelem" - Szabó Ádám...

„Rátok van írva, hogy ez egy nagyon nagy szerelem” – Szabó Ádám feleségével robbantotta fel a színpadot A Dal-ban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Szabó Ádám és Szabó Jennifer a Kismadár című dalt adja elő A Dal 2024 televíziós show-műsor második válogatóján. Azért jelentkeztek a Duna TV zenés műsorába, hogy megmutassák szerelmüket.

„Egyből tudtam, hogy Jenni az igazi, amint megláttam tudtam, hogy ő lesz a feleségem, életem párja, a fő művem” – mondta Szabó Ádám a produkciójuk előtt. A Kismadár című dalukat Ádám feleségéről írta, akit sokat bántottak az évek során, úgy érzi beszélni kell ezekről a problémákról.

„Az első pár alkalommal, amikor ezt meghallgattam, nem bírtam ki sírás nélkül. Iszonyatosan sok erőt és mély mondanivalót tartalmaz és nagyon szeretnék segíteni az olyan embereknek akiket azért bántanak mert különlegesek vagy mások mind a többiek, és azt szeretném, ha ennek vége lenne” – fogalmazott Szabó Jennifer.

A produkció felszántotta a színpadon A Dalban, a zsűritől kiváló kritikát kapott a Kismadár és a produkció.

„Ádám eddig is férfias jelenség volt a színpadon, de most igazi, erős védelmező férjként álltál itt. Érzelmileg teljesen átjött a dal” – mondta Szandi.

„Az ami engem megfogott, az, hogy egy nagyon karizmatikus előadó vagy, nem véletlenül vagy a színpadon. Kimész a színpadra és szakítasz, ilyen erő van benne. Én nagyon szeretem, hogyha valaki ott van a színpadon, tényleg. Azt is lehet érezni, hogy a kisujjadban van a hivatás, minden csínja-bínja és ezt tudatosan használod. Valamint ami nagyon tetszik az az őrült energia” – mondta Ferenczi György.

„Rátok van írva, hogy ez egy nagyon nagy szerelem, hogy ez egy védelmező szerelem, lovagias szerelem” – mondta Egri Péter.

„Tudod mi jutott eszembe legelőször, amikor meghallottam a dalt? Az Aradi Vértanúk. Az Aradi Vértanúk olyan leveleket írtak a feleségeiknek a tragikus esték előtt, hogy tanítani kellene iskolákban. A szerelem legcsúcsa, 70 éves tábornokok írtak olyan leveleket feleségeiknek, amit 20-30 évesek szoktak írni a szerelmüknek. Azt is nagyon díjazom, hogy ezt az intim titkot feltártátok előttünk” – dicsérte meg a produkciót Németh Alajos Lojzi.

Nektek hogy tetszett Szabó Ádám és Szabó Jennifer közös produkciója?

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet