KezdőlapBulvárRejtett kamerát szerelt a férj a konyhába, hogy megnézze mit csinál felesége:...

Rejtett kamerát szerelt a férj a konyhába, hogy megnézze mit csinál felesége: ledöbbent attól, amit látott

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A férjnek gyanús lett felesége, éppen ezért egy rejtett kamerát szerelt fel a konyhába, hogy megnézze, mit tesz a felesége, aki bőrgyógyász, az ételébe. Így jött rá, hogy a nő, akivel 10 éve volt házas, megmérgezte az italait.

Jack Chen, aki szintén orvos, úgy döntött, hogy rejtett kamerát szerel fel a konyhájában, miután megbetegedett, és ezt a forró limonádé gyanús ízével hozta összefüggésbe, amelyet naponta fogyasztott. Amikor megnézte a felvételt, látta, hogy felesége, Yue “Emily” Yu csőtisztító oldatot tesz az italaiba és az ételébe – írja az Independent.

A férfi elvitte a felvételt az Orange megyei Irvine rendőrségre, akik néhány nappal ezelőtt letartóztatták a 45 éves Yut, de másnap 30.000 dollár óvadék letétele után szabadon engedték.

A férj azt állítja, hogy a nő már többször fizikailag és szóban is bántalmazta őt és a házaspár két gyermekét, és korábban távoltartási végzést kért ellene.

“Amikor Emily frusztrált lesz és kiabál a gyerekekkel, általában egy kínai kifejezést használ, ami lefordítva annyit jelent, hogy ‘dögölj meg'” – mondta Chen a bíróságon. “Azt is mondja a gyerekeknek, hogy “beteg vagy a fejedben/húzz a pi**ba/te hülye.”

Yue “Emily” Yu

Jack Chen, aki radiológus, a rendőrség szerint “súlyos belső sérüléseket” szenvedett a tisztítószer fogyasztása után.

Most be fogja nyújtani a válókeresetet, és már el is érte az ideiglenes távoltartási végzést.

Chen elmondása szerint 2011-ben találkozott Yu-val, és a következő évben összeházasodtak. A férfi a két gyermekük (2013 és 2014) születése után vette észre, hogy megváltozott a nő viselkedése.

A házaspár két, most 7 és 8 éves gyermekét állítólag már kiskoruk óta bántalmazták – állítja a férfi.

Bill Bingham hadnagy az irvine-i rendőrségtől azt mondta, hogy “úgy tűnik, hogy Chen urat jelentős ideig mérgezték”. A tiszt azt is elmondta, hogy a radiológus körülbelül egy hónapja lett rosszul, és konzultációra ment, amikor az állapota jelentősen romlott.

Azután szerelt fel kamerákat, hogy észrevette felesége bizarr viselkedését, és furcsa ízű ételeket adott neki.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet