Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

2015-ben szenvedett súlyos motorbalesetet Rékasi Károly, ami maradandó következményekkel kárt, nehéz helyzetbe hozta a színészt.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

A Barátok közt színésze a Blikknek elmondta, a felépülése rengeteg pénzbe került, viszont mivel még nem született jogerős ítélet a baleset kapcsán, még mindig nem jutott a kártérítéshez, emiatt nagyon rossz anyagi helyzetbe került.

“Feléltem az összes tartalékomat, volt idő, amikor szó szerint nélkülöznöm kellett. Nem szégyellem bevallani, mert nem az én hibám, de tavaly már odáig jutottam, hogy ötvenhat évesen a hetvenhat esztendős, nyugdíjas édesanyámtól kellett kölcsönkérnem. A mai napig nem tudtam visszaadni.” – mondta a színész.

Rékasi jelenleg az igazságügyi orvos szakértő véleményére vár, mert azt reméli így némi előleget kaphat a biztosítótól.

“A Barátok közt és a József Attila Színház gazdasági osztálya segítségével pontosan igazolni tudjuk az érvényes szerződés ellenére kiesett jövedelmemet.” – mondta.

A baleset miatt át kellett alakítani a fürdőszobáját, kézzel vezethető autót kellett vásárolnia, nem beszélve a megannyi egészségügyi kiadásról. Az öngyilkosság gondolata is felmerült benne.

“Volt, amikor ki akartam lépni ebből az élet nevű játékból. Pontosan elterveztem, hogyan tegyem meg. Egyetlen ok tartott vissza, hogy drága édesanyám ezt már nem tudta volna feldolgozni.” – mondta Rékasi Károly.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!