Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Richard Gere 70 éves! Neveli a kisfiát, szereti a feleségét, gyakorolja a buddhizmust, filmekben játszik. Mintha csak most kezdődött volna el számára az élet!

Ha csak egy pillantást vetünk ennek a két boldog embernek, a 70 éves Richard Gere-nek és 37 éves feleségének arcára, azonnal megértjük, hogy ebben a párban van valami egészen különleges. Mintha csak egymásnak lettek volna teremtve.

A pénz nem boldogít. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a számos sikertelen házasság a hollywoodi hírességek között. Az igazi boldogságot csak a szeretett személy adhatja meg.

A híres színész, Richard Gere, története megerősíti ezt az alapvető igazságot. A különleges nő, aki meghódította a színész szívét egy újságíró, Alejandra Silva. Összeházasodtak, és még mindig ugyanúgy szeretik egymást, mint találkozásuk első perceiben.

Richard Gere az egész világ számára híres szexszimbólum, számára pedig Alejandra az a nő, aki megváltoztatta az életét, aki mellett megismerhette az igaz szerelmet és boldogságot.

A színész nem fél beszélni a boldogságáról, és elismeri, hogy a nő teljes mértékben rabul ejtette a szívét. A 2019-es Golden Globe-díjátadón Richard Gere mindössze annyit mondott, amikor fellépett a pódiumra, feleségének címezve szavait: „Szeretlek”.

Hogy kezdődött ez a szédítő románc?

Ahogy Richard Gere egy interjúban elmondta: „Minden nagyon egyszerűen kezdődött. Egy közös barátunk mutatott be minket egymásnak. Alejandra csak annyit mondott: „Jó napot!”, és mintha az egész világ összeomlott volna körülöttem. Egymásra pillantottuk, és az első másodpercben megértettük, hogy mindig együtt leszünk. Még soha életemben nem tapasztaltam ehhez fogható vonzalmat. Nem tudtuk levenni a szemünket egymásról. Egész éjszaka egymás szemébe néztünk.”

Hogy tartják ébren a szerelem tüzét?

A házastársak készségesen megosztották boldogságuk titkát. A lényeg az, hogy minden nap tegyünk valamit, amitől a párunk igazán szerencsésnek érezheti magát. Például Richard minden nap elmondja a feleségének, hogy milyen sokat jelent neki.

„Minden reggel megkérdi: mi tenne ma boldoggá?” – meséli Alejandra. „Nos, ezek után, hogy is ne érezném magamat egy tündérmesében? És ez még nem minden: a férjem minden nap zenét komponál nekem. Ez valami egészen hihetetlen!”

Richard azt mondja, nincs olyan erő a világon, ami rákényszeríthetné, hogy lemondjon erről a boldogságról. „Hogy is ne lennék boldog egy ilyen feleség mellett? A leggyönyörűbb, legintelligensebb, legvidámabb, legtürelmesebb, legmegbocsátóbb nő az egész világon! És micsoda salátákat készít! Nem ettem finomabbat a világ legjobb éttermeiben sem!”

Első fiuk születése még közelebb hozta őket egymáshoz. Rajta kívül Richardnak és Alejandrának is van egy-egy fia előző házasságaikból, és most második közös gyermekük érkezését várják.

Mindenki úgy gondolja, hogy a pár a maga csodálatos világában él. A rokonok és barátok, akik minden nap látják őket, egyetértenek abban, hogy mindketten nagyon megváltoztak egymás mellett – a legjobbat hozzák ki a másikból. Spirituális fejlődésen mentek át, ás a szerelmük csak egyre erősebbé válik.

Az ilyen szerelem titka rendkívül egyszerű. Apró gesztusok kérdése, amivel minden nap emlékeztetjük a párunkat arra, hogy számunkra ő az egyik legértékesebb ember a világon. Még ha nem is tudsz dalt írni a kedvesednek, azt megteheted, hogy minden reggel megleped egy csokor gyönyörű virággal.

De bármilyen más apróság is megteszi, bármi, amivel kimutatod, mennyit jelent a számodra a szeretett személy. A boldogság pontosan ilyen apróságokon múlik.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!