Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ricky Martin (48 éves) férje, Jwan Yosef (36) és négy gyerekük társaságában töltötte a karantént. A család továbbra is otthon van, és az énekes nemrég egy családi fotót is megosztott a világgal, amin a pár négy gyerekével látható.

A híres szívtiprónak négy gyereke van, az ikrek, Matteo és Valentino 11 évesek, Lucia 1 éves, a kis Renn pedig 2019. októberében született.

Az énekes a brit Vogue-nak számolt be a család életéről a karantén alatt, és így összegezte a tapasztalatait: „Pelenkák, zene és a kiszállított csomagok fertőtlenítése.” Ugyanakkor azt is elmondta, hogy 2 csecsemő és 2 kiskamasz mellett folyton akad elfoglaltság.

Ennek ellenére az énekesnek arra is jutott ideje, hogy új albumán dolgozzon, így az a tervek szerint, még ebben az évben megjelenhetett. Ricky Martin arról is beszámolt, hogy segített a családja a munkában. Jwan tervezte meg az album borítóját, az ikrek pedig kiváló zenekritikusnak bizonyultak.

„Válogatósak és szeretik a zenét. Amikor valami olyasmit hozok haza, ami nem tetszik nekik, nem haboznak a kritikával” – meséli az énekes.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!