Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Valóra vált a rajongók álma: majdnem 15 év után visszatért a Take That együttesbe Robbie Williams brit énekes, hogy elkészítsék közös albumukat.

Robbie Williams és a kilencvenes évek sikerzenekarának másik négy tagja – Gary Barlow, Howard DonaldJason Orange és Mark Owen – tavaly szeptemberben találkoztak, új albumukat várhatóan idén novemberben jelentetik meg. Az egykori tinibálványok a tervek szerint turnéra is indulnak, pontos időpontokat azonban egyelőre nem közöltek.

“Hogy ismét mind az öten együtt legyünk egy szobában, nagy álmunk volt, de úgy tűnt, sohasem válik valóra” – tette közzé Owen közleményében. Hozzátette: igazán élvezték, hogy ismét több időt tölthetnek el Robbie-val.

Williams is elismerte, hogy nagyon izgatott volt, amikor újra együtt voltak. “Olyan érzés volt, mintha hazaérkeztem volna” – vallotta be a popzenész.

A Take That a kilencvenes évek elején hatalmas sikereket ért el az egész világon, lemezeikből mintegy 80 millió példány fogyott. Robbie Williams azonban 1995-ben elhagyta az együttest, hogy szólókarrierbe kezdjen. A zenekar egy évvel később teljesen fel is oszlott.

Robbie Williams világsztár lett, mintegy 57 millió albumot adott el, több brit zenei díjat kapott, mint bármely más előadó. Az egykor a csapat fenegyerekeként számon tartott zenész sokáig szóba sem állt egykori csapattársaival. A Take That 2005-ben Williams nélkül újraalakult, népszerűsége az elmúlt években magasba szárnyalt, míg Robbie Williamsé kissé megtorpanni látszott.

Forrás: MTI


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!