KezdőlapBulvárRubint Réka férjéről: "Összeszorul a gyomrom, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen...

Rubint Réka férjéről: “Összeszorul a gyomrom, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen társam van”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

20 éve alkot egy párt Rubint Réka és férje, Schobert Norbi, ám a szerelmük ugyan olyan, mint az elején. A fitneszlady a Mokkában beszélt kettejük kapcsolatáról.

Rubint Réka és férje, Norbi immár 20 éve élnek boldogságban, a Mokkában arról beszélt, hogy 20 év után újra igent mondott Norbinak, szeptemberben pedig ismét megerősítik a szövetségüket. A fitneszlady a TV2 reggeli műsorában arról beszélt, minek köszönhetik sikeres házasságukat.

“Aki párkapcsolatban él, az pontosan tudja, hogy az évek száma annyira szépen tükrözi azt, hogy két embernek mennyi munkája van abban, hogy ez így tud működni, ahogy. Most is összeszorul a gyomrom, mert annyira boldog vagyok, hogy ilyen társam van. Hogy amikor dolgokat kellett megoldani – ugye, ehhez két ember kell –, Norbi mindig partner volt abban, hogy összecsiszolódjunk és menjünk előre, mint egy kispatak” – mondta Rubint Réka.

Rubint Réka elmondta, férje nagyon jól tud működni egy kapcsolatban, és ez a gyereknevelésben is megmutatkozik, amit igazol három gyerekük.

“Norbi nagyon tud működni egy kapcsolatban. Nagyon örülök annak, hogy nagyon leegyszerűsítve, de hogy hallgat rám. Ha úgy érzem, hogy valamin változtatni kéne, például a gyereknevelésben maximálisan meghagyja nekem a döntést, és mindenben segít. Ha el kell dönteni, hogy erre menjünk vagy arra, akkor abszolút jön velem. Ez annyira jó szerintem. Viszont amikor meg ő tanácsol valamit, akkor részemről is van egy elfogadás, egy bizalom, hogy »oké, akkor ez a jó irány«” – fogalmazott Rubint Réka.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet