Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Ugyan egy grammot sem hízott a kismama, de túljutva a babonás időszakon, Réka gömbölyödő pocakja miatt a fitneszházaspár már le sem tagadhatná, hogy érkezik a harmadik csemete a családba.

Óriási az öröm Schobert Norbi családjában, Rubint Réka ugyanis ismét gyermeket vár.

– Az elmúlt három hónapban nem akartuk a nyilvánosság elé tárni, hogy érkezik a harmadik baba, hiszen ilyen korán még nem illik beszélni erről – mondta lapunknak Norbi.

– Most már le sem tagadhatnánk a dolgot, mivel Réka elkezdett gömbölyödni. Aznap, amikor a kicsi fogant, megálmodtam, hogy ismét apa leszek. Álmomban óriási boldogságot éreztem, a kisbaba simogatta az arcomat, amitől sírva fakadtam. Régi vágyam volt még egy gyermek, de Rékát csak mostanra sikerült meggyőznöm arról, hogy nem egyedül rá marad a gyermeknevelés terhe. Kislányt szeretnék – tette hozzá.

– Hamarosan negyvenéves leszek, ez az utolsó lehetőség, hogy még egy babát vállalhatunk, és mostanra rájöttem: a család a legfontosabb az életben.

Látszik, hogy ez a baba már nagyon várta, hogy megfoganhasson, hiszen alig három héttel azután, hogy elhatároztuk, már teherbe estem – mesélte boldogan Rubint Réka.

– Lara és a kis Norbi is várja már a tesót, most azon vitatkoznak, hogy ki adja át a szobáját neki, ki segít majd a fürdetésben és ki a pelenkázásban. Azért vártunk eddig a harmadik baba érkezésével, mert szerettem volna, ha Norbi maga kéri, legyen újabb gyerekünk. Nem akartam egyedül maradni a gyermeknevelés feladatával. Norbi eddig nem állt erre készen, mert az ő életében nem adatott meg, hogy az apja nevelje, így semmilyen mintája nem volt. Három gyerek pedig már hatalmas felelősség, egyedül nem bírnék velük. Úgy látszik, ennek most jött el az ideje – újságolta Réka, aki áldott állapotban sem változtatott életmódján, továbbra is megtartja edzéseit és csak klinikailag tesztelt Norbi Update ételeket fogyaszt.

– Büszkén mondom, a terhesség három hónapja alatt egy dekát sem híztam, pedig semmit nem vontam meg magamtól.

Forrás: borsonline.hu


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!