Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Magánélete egyik pikáns részletébe avatta be Rubint Réka Joshi Bharatot. A fitneszkirálynő szerint a tinédzserek pajkosságával élik szerelmi életüket Schobert Norbival.

Gerjed férje ősz tincseire a fitnesskirálynő. Rubint Réka bevallotta: a vibrálás erősebb, mint valaha közte és Norbi közt, akit most talál a legsármosabbnak.

– Meg vagyok vadulva az uramért. Vibrál közöttünk a levegő hálistennek. Szerelmes vagyok a férjembe, éppúgy, mintha most ismerkedtünk volna meg – mondta Réka, aki még magánéletük egyik pikáns részletét is elmesélte a sorselemzőnek.

– Van egy kedves sztorim, nemrég történt. A kis Zalánt tologattam a teraszon és mondtam Norbinak, hogy el kell ugorjak egy tárgyalásra, két óra múlva jövök. Elkezdtem átöltözni, a melegítőruhából nőnek, és egyszercsak megszólalt: Anyácska, ne menj sehova, azt a megbeszélést inkább velem ejtsd meg. Szóval köztünk ezek a tinédzserkori pajkosságok mennek most – árulta el Rubint Réka a FEM3 műsorában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!