KezdőlapBulvárRúzsa Magdi hármas ikrekkel terhes

Rúzsa Magdi hármas ikrekkel terhes

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Hatalmas boldogság érte Rúzsa Magdit: hármas ikreket hord a szíve alatt.

A Blikknek számolt be élete legnagyobb öröméről Rúzsa Magdi: hármas ikreket hord a szíve alatt. Az énekesnő és férje, Vilmos valósággal sokkot kaptak, amikor kiderült, hogy nem egy, nem kettő, hanem egyenesen három magzat van Magdi pocakjában.

Az énekesnő családjában nem ez az első ikerterhesség.

Hatalmas volt a pár öröme, amikor kiderült, hármas ikreik lesznek, ugyanakkor nem is akarták világgá kürtölni, hiszen a várandóság első 12 hetében még bármi előfordulhat, ikrek esetében nagyobb a kockázat. Éppen ezért döntöttek úgy egyelőre, hogy hallgatnak a boldogságukról.

Ám tegnap a Czeizel Intézetben történt vizsgálatok után kiderült: mind a három magzat egészséges és szépen fejlődik, így az énekesnő végre elárulhatta, jövőre három gyereknek is életet ad.

“Pár napja elsírtam magam, amikor megértettem, milyen isteni kegy és mekkora csoda az, hogy három kicsi lélek is egyszerre minket választott. Elmondhatatlan érzés. A legmesésebb az egészben, hogy mindez természetes módon történt. Nem volt itt lombik… Úgy érzem magam, mintha a Jóistentől valamiért olyan ajándékot kaptunk, amit csak kevesen kapnak. Olyan, mintha az ölébe emelve ringatna bennünket. Szinte érzem a jelenlétét” – mesélte Rúzsa Magdi a lapnak.

“Mivel ez egy nem mindennapi várandósság, így minden kicsit bonyolultabb, nagyon kell figyelnünk mindenre. Folyamatosak a vizsgálatok, az utolsó pár hónapot pedig kórházban töltöm a biztonságunk érdekében. De nekem valahogy ilyen az egész életem, mindig a nehezebb úton, de óriási ajándékokat kapok a kitartásomért cserébe, és a tenyerén hordoz az Isten” – nyilatkozta az énekesnő.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet