KezdőlapBulvárRúzsa Magdi hármasikreiről: "0–24-ben kell, hogy ott legyen mellettem valaki"

Rúzsa Magdi hármasikreiről: “0–24-ben kell, hogy ott legyen mellettem valaki”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Rúzsa Magdi hármasikrei két és fél hónapja jöttek a világra, a csodálatos énekesnőnek pedig egy csapásra megváltozott az élete. Mivel egyedül nem tudja ellátni a három picit, ezért folyamatos 0-24 órás segítségre van szüksége.

Február elején születtek Rúzsa Magdi hármasikrei, a picit pedig fenekestül felforgatták az énekesnő életét, ám segítsége van bőven, családja rendesen kiveszi a részét a gyerekek nevelésében.

Az énekesnő elmondta, gyerekei jól vannak, egyre nehezebbek, kis sózsákok lettek. Rúzsa Magdi elmondta, érzelmileg és szellemileg is fel kell dolgozniuk, hogy hirtelen lettek nagy család.

“Nem tudok három babát egyedül ellátni. Akár egy etetés is macerásan zajlik. Amikor kisebbek voltak, akkor tudtam egyszerre hármat etetni, most, hogy egyre nagyobbak, az ő akaratuk is egyre erősödik, már nem tudok annyi babát tartani, úgyhogy muszáj a folyamatos segítség” – mondta Rúzsa Magdi.

A főzésben a nagymamák és férje segítenek neki.

“Egy sétára nem lehet kimenni egyedül. 0–24-ben kell, hogy ott legyen mellettem valaki. De az az igazán jó, amikor kettővel többen vagyunk, hiszen akkor minden gyerekre jut egy felnőtt” – fejtette ki az énekesnő az RTL Klub reggeli műsorában.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet