KezdőlapBulvárSara Bareilles „Kaleidoscope Heart” című lemeze február 7-én jelenik meg Európában

Sara Bareilles „Kaleidoscope Heart” című lemeze február 7-én jelenik meg Európában

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Az Epic Records/Sony Music kiváló művésze, Sara Bareilles „Kaleidoscope Heart” című lemeze február 7-én lát napvilágot Európában. Az album – melyet Sara írt – produceri munkálatai a méltán elismert Neal Avron nevéhez fűződnek; ő volt a producere Sara első, Grammy-díjra jelölt „Little Voice” című albumának is, melyből világszerte több mint 1 millió példány kelt el.

A „King of Anything” az első sláger a várva várt albumról: jelenleg a rádiók nagy sikerrel játsszák világszerte, és a sajtóból is egyre több visszajelzés érkezik. A Rolling Stone magazin 3 csillagot adott a szerzeménynek, és úgy nyilatkozott róla, hogy „ez olyan, mint a 2007-es „Love Song” című slágere, mellyel Sara megmutatta, hogy képes egy szívből jövő csókot elővarázsolni a pajkos popzenének tűnő zongorajátékból”. A végtelenül addiktív és karizmatikus popdal Sara elbűvölő hangjával január eleje óta bűvöli el a hallgatókat idehaza is.

„A „King of Anything” amolyan k*pd be-dal” – viccelődik Sara Bareilles. „Jóval több kéretlen tanácsot kaptam életemben, mint amennyire szükségem volt, és így tudtam megbirkózni vele. Erőt adott, hogy ezt a frusztrációt átültethettem a zenébe, különösen, hogy egy olyanba, ami nem hangzik különösebben mérgesnek. Ilyesmi volt a „Love Song” című dalom is. Úgy tűnik, nem valami gyorsan teszem túl magam a dolgokon.”

A sláger megjelenése ízelítőt ad abból a korongból, amely most követi Sara sikeres debütáló albumát, a „Little Voice” című kiadványt, amely két Grammy-díj jelölést is kapott a háromszoros platina státuszt elért „Love Song” című dalnak köszönhetően. Az új kislemezdal az amerikai pop rádiók slágerlistáján elképesztő 13 hetet töltött a Top10-ben, és világszerte több mint 1 millió példány fogyott belőle, és olyan komoly újságok jelentettek meg elismerő véleményt róla, mint a Rolling Stone vagy a New York Times; ezzel egy csapásra 2009 egyik legígéretesebb új előadójává léptetve elő Sara Bareillest.További információ: www.sarabmusic.com

A „Kaleidoscope Heart” európai változatának tracklistája:

1. Kaleidoscope Heart
2. Uncharted
3. Gonna Get Over You
4. Hold My Heart
5. King of Anything
6. Say You’re Sorry
7. The Light
8. Basket Case
9. Let the Rain
10. Machine Gun
11. Not Alone
12. Breathe Again
13. Bluebird
14. Carolina
15. Love Song (Live From Ocean Studios)

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet