KezdőlapBulvárÁllva tapsolt a Sztárban sztár zsűrije Schoblocher Barbarának: "Kovács Kati hangját tökéletesre...

Állva tapsolt a Sztárban sztár zsűrije Schoblocher Barbarának: „Kovács Kati hangját tökéletesre hoztad”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Vasárnap este elstartolt a Sztárban sztár újabb évada, amelynek zsűriszékében Marics Peti és Tóth Andi is széket foglaltak. Az est második produkciójában Schoblocher Barbara lépett színpadra egy elképesztő produkcióval.

Schoblocher Barbara egy Kovács Kati dallal lépett színpadra a Sztárban sztár színpadán. A „Ha legközelebb látlak” című dallal olyan sikert aratott, hogy a zsűri állva tapsolta meg a produkciót.

„Muszáj, hogy elkezdjünk hidat képezni az underground szcéna és a TV néző közönség között” – mondta Schoblocher Barbara, aki gyerekkora óta a színpadon szerepel, színházakban szerepelt. Kovács Kati nagy inspiráció számára, tisztában volt vele, hogy nem lesz könnyű az énekesnő bőrébe bújnia.

„Ezt a dalt úgy elkaptad, hogy ez egészen elképesztő” – mondta Pap Szabi „Kovács Kati hangját tökéletesre hoztad”.

„Te ebben a műsorban innentől kezdve azt csinálsz amit akarsz, bármit megmutathatsz az embereknek. Ez a produkció az etalon” – fejtette ki véleményét Lékai-Kiss Ramóna„A egész teret belengeted”.

„Zseniálisan lehoztad színpadilag a dalt, nem volt erőltetett” – mondta Tóth Andi.

„Ez volt a régi énekesek zsenialitása, hogy megálltak a mikrofon előtt és elvarázsoltak minket, nem csináltak semmit, csak énekeltek… Ez a Sztárban sztár” – mondta Kökény Attila.

Schoblocher Barbara a maximális 50 pontot kapta a Sztárban sztár zsűrijétől.

Nézd meg Barbara produkcióját a lenti videóban!

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet