Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az ember azt hinné, hogy nagy barátság fűzi őket össze, ám ez egyáltalán nincs így.

Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri rádiós-hármasát mindenki ismeri, a hallgató azt hinné, hogy nemcsak a rádióban tűnnek nagy barátoknak, hanem a való életben is. Ám ez koránt sincs így, Sebestyén Balázs ugyanis nemrég elárulta, egyáltalán nem barátkozik munkaidőn kívül munkatársaival.

Sebestyén Balázs a STRAND Fesztiválon beszélt őszintén a hármójuk közti kapcsolatról.

“Nagyon szeretek Ferivel és Jánossal dolgozni, és nyilván nem is menne mással. Mi hárman már teljesen összenőttünk, de nagyon érdekes, hogy a való életben egyáltalán, semmilyen szinten nem vagyunk kapcsolatban. Szoktam mondani, hogy Jánosnak csak akkor veszem fel a telefont, ha kétszer hív, mert akkor tudom, hogy komoly. Ennyire nem vagyunk jóban. Nem vagyunk barátok, nem járunk össze. De egyébként borzasztó is lenne, ha hétvégén is összejárnánk, ha barátok lennénk. Ez egy érdekes haveri dolog, ami megállt egy szinten és soha nem lettünk barátok. De szerintem pont ettől működünk” – nyilatkozta a Borsnak Sebestyén Balázs.

Balázs szavait műsorvezető-társa, Rákoczi Feri is megerősítette.

“Nem kerüljünk egymás társaságát, de nem járunk össze a hétköznapokban”s – mondja a lapnak a rádiós.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!