KezdőlapBulvárSebestyén Balázs miatt járt pszichológushoz Bereczki Zoltán

Sebestyén Balázs miatt járt pszichológushoz Bereczki Zoltán

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sebestyén Balázs régen ripacsnak nevezte a színészt, akit ez olyannyira megviselt, hogy pszichológus segítségét kérte.

Nem volt mindig jó véleménnyel Bereczki Zoltánról Sebestyén Balázs, aki 2011-ben ripacsozta le a színész, amikor az a Nagy Duettben szerepelt. Azóta viszont eltelt 8 év, Balázs véleménye pedig teljesen megváltozott.

„Én már nagyon bírom Bereczkit, nagyon. Annak ellenére, hogy semmiféle találkozás, kibékülés, összehaverkodás vagy röhögés nem volt, szimpi a csávó, megkedveltem. Aztán lehet, hogy ő továbbra sem…” – mondta a Balázsék hétfő reggeli rádióadásában Sebestyén Balázs Bereczki Zoltánról.

A történtek annyira megviselték Bereczki Zoltánt, hogy pszichológusa segítségét kérte, akihez már azelőtt járt, hogy ne csak a testét, hanem a lelkét is karban tartsa – írja a Bors.

Bereczki így fogadta az RTL Klub sztárjának véleményét:

„Örülök, de ez nem az első pozitív megnyilvánulása rólam. Miután megnézett A Lepkegyűjtőben, már történt ilyen. Én pedig továbbra is úgy vagyok ezzel, hogy ha egyszer véletlenül úgy hozza az élet, nagyon szívesen tisztázom vele személyesen ezt az egészet. Nyilván valamilyen szempontból érdekes a történet, hogy valaki, akivel két szót váltasz életedben, egyszer csak negatív hullámokat küld feléd” – fejtegette a színész.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet