KezdőlapBulvár„Senki nem lesz belőled!” - Miklósa Erika könnyek között emlékezett vissza édesapja...

„Senki nem lesz belőled!” – Miklósa Erika könnyek között emlékezett vissza édesapja szavaira

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Miklósa Erikát annyira meghatotta a The Voice egyik produkciója, hogy később megnyílt és mesélt társainak a félelmeiről. A világsztár őszintén vallotta be, 36 éven át küzdött a félelmeivel, amiket édesapja váltott ki belőle.

Kemény szavakkal illette Miklósa Erikát édesapja, ezek pedig olyan mély nyomot hagytak benne, hogy 36 éven át élt azzal a félelemmel, hogy semmire sem jó, és kudarcot fog vallani.

„Te semmire sem vagy jó, senki nem lesz belőled” – idézte fel édesapja szavait Miklósa Erika, aki azt is elárulta, hogy nem egy klasszikus családba született.

Az énekesnő elárulta, a kudarctól való félelem miatt megbetegedett és nagyon mélyre került, ekkor fordult segítséghez és egy 5 éves folyamat során felépítette magát, és leküzdötte félelmeit.

„Olyan beteg lettem, hogy elhatároztam, hogy én egészséges leszek és megmutatom mindenkinek” – mondta az énekesnő.

„Megbetegedtem és nagyon mélyre kerültem, ekkor kértem segítséget, mindenféle szempontból, és hát, hosszú volt ez az út, legalább 5 évbe telt, de innen volt szép építkezni. Ekkor találtam meg önmagam” – tette hozzá Miklósa Erika.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet