Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor Tristan Lee elárulja az igazi életkorát, mindenki ledöbben. Annak ellenére, hogy úgy néz ki, mint egy tinédzser, a férfi mondhatni leélte már élete felét. Úgy tűnik, Tristan megtalálta az öregedés megakadályozásának módját.

Tristan Leenek van az egyik leghasznosabb és legérdekesebb munkája a világon, arról nem is beszélve, hogy még jól is keres: arra tanítja az érdeklődőket, hogyan maradjanak fiatalok és egészségesek. A férfi az egyéni konzultációk alkalmával havonta 300 fontot keres, a tanácsadás következtében sokat ingázik London és az Egyesült Államok között.

Tristan Lee 49 éves, de senki sem hisz neki, amikor elárulja életkorát. Mivel úgy néz ki, mint egy tinédzser, gyakran kérik el tőle a személyi igazolványát, különösen akkor, ha alkoholos italt szeretne vásárolni.

“Valaki a múlt héten kérte tőlem az igazolványom, amikor egy üveg bort akartam venni. Ez minden alkalommal előfordul, mindig azt gondolom, hogy már többet nem fordul ez elő, de mégis. Nagyon szórakoztató amúgy” – mondta Tristan Lee.

Annak érdekében, hogy így nézzen ki, Tristan Lee nagyon vigyáz a bőrére. Kamaszkora óta, 16 éves korától reggel és este is tisztítja a bőrét, hogy megszabaduljon a faggyúfeleslegtől.

„Mindig a viccek tárgya voltam, mert 18 éves koromban úgy néztem ki, mint egy 7 éves. Kicsit idegesítő volt, mert senki sem vett komolyan, azt hitték, hogy gyerek vagyok, még 20 éves koromban is. Minél idősebb lettem, annál szórakoztatóbb lett az egész. Amikor 40 éves lettem, találkoztam olyan kollégákkal, akiket 24 éve nem láttam. Az emberek teljesen ledöbbentek, és azt mondták: „Istenem, egyáltalán nem változtál! “ Aztán arra gondoltam, hogy tennem kellene valamit azért, hogy másoknak is segíthessek” – mesélte Tristan.

A fiatalos külsejének köszönhetően a férfi egy olyan vállalkozást alapított, amely segítségével másokat is motivál, hogy kövessék a példáját. Ügyfeleinek többsége azért fordul hozzá, hogy megszabaduljon a felesleges kilóktól, vagy hogy megtanulja a öregedés elleni technikákat.

Tristan Lee elismeri, hogy rendkívül előnyös megjelenése az egészséges táplálkozásnak, sportnak, a különböző egészséges szokásoknak köszönhető, de a szakszerű bőrápolási termékek és a botox kezelés sem áll távol tőle.

“Négy-öt évvel ezelőtt észrevettem néhány mimikai ráncot, tehát botox kezeléshez folyamodtam, de csak évente egyszer, és csak annak az adagnak a felét, amelyet mások használnak általában. Frissnek akarok tűnni, nem “lefagyott ” arcúnak” – mondta Tristan Lee.

Tristan Lee mindenkinek azt tanácsolja, hogy öltözzön az életkorának megfelelően, táncoljon a stressz csökkentése érdekében, szórakozzon, fordítson figyelmet a bőr UV-védelmére, a szakszerű bőrápolásra, térjen át vegetáriánus étrendre, sportoljon, és ne hanyagolja el a baráti kapcsolatait. Érdemes mindig kipróbálni valami újat, és elegendő időt kell fordítani a pihenésre is.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!