Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Shakira úgy döntött kiadja az útját Gerard Pique focisztárnak, miután az említett megcsalta egy sokkal fiatalabb nővel.

A 33 éves énekesnő szakított kedvesével, a 24 éves Gerard Pique-al, miután tudomására jutott, hogy a focisztár egy 20 éves lánnyal csalta meg.

Shakira egykori barátja egy katalán modellel csalta meg az énekesnőt, jegyzi a TV Notas. Pletykák szerint Judith Masco épp kapóra jött Piquenek. A két híresség egy közös fotósorozatot is készített, amelyet Pique a Facebookra is feltöltött.

Shakira és Pique az elmúlt hat hónapban randizott, utoljára szeptember 26-án, Barcelonában látták őket közösen.

Annak ellenére, hogy a két fél még nem jelentette be hivatalosan szakítását, a pletyka már szárnyra kapott, Shakira pedig nemrég egy verssort is kicserélt egyik, a Rock in Rio fesztiválon énekelt dalában, amelyből arra lehet következtetni, hogy a pár szakított.

Shakira márciusban, a Twitteren jelentette be, hogy Pique barátnője, a focisztár volt az oka annak, hogy felrúgta a 11 éve tartó kapcsolatát Antonio de la Ruával.Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!