Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

2010 egyik legnagyobb slágere kétségtelenül Shakira nevéhez fűződik, de úgy tűnik a kolumbiai énekesnő diadalmenete ezzel még koránt sem ért véget. Két hete két díjat is átvehetett a francia NRJ díjátadón “A Legjobb Nemzetközi Női Előadó” és “A Legjobb Dal” kategóriában, utóbbit a Waka Wakáért. A díjátadón fel is lépett két sikerdalával, a Waka Wakaval és a Locaval, de a francia himnuszt is elénekelte közösen a nézőkkel.

Ezen felül Shakira múlt héten egy másik sikert is elkönyvelhetett magának, hiszen hivatalos YouTube videóinak megtekintése elérte az egy milliárdos megtekintési számot, melyből több mint 300 millió csak a Waka Waka spanyol- és angolnyelvű változatához kapcsolódik. “Nagyon örülök ennek a hírnek. Az egy milliárdos megtekintés világszerte egy elképzelhetetlen szám, sokkal több, mint amiről valaha is álmodhattam volna.” – mondta Shakira a hír hallatán.

Legújabb, “Sale El Sol” című spanyolnyelvű albuma világszerte már több mint 1,45 millió példányban kelt el, melyből 1,2 millió példány az USA-n kívül talált gazdára. Az album hazájában, Kolumbiában 11-szeres platinalemez, Franciaországban 3-szoros platinalemez, míg Venezuelában, Mexikóban, Svájcban, Csehországban, Spanyolországban és múlt hét óta hazánkban is platinalemez és Argenítnában, Görögországban, Olaszországban, Németországban, Brazíliában, Belgiumban, Ausztriában, Lengyelországban pedig aranylemez. Az albumról kimásolt “Loca” című sláger továbbra is Top10-ben szerepel Spanyolország, Franciaország és hazánk kislemezlistáin, míg Svájcban, Olaszországban, Ausztriában és Németországban is Top30-ban szerepel. A dal a rádiókban továbbra is hatalmas kedvenc, #1 Görögországban, Top10-ben szerepel Brazíliában és Portugáliában, Argentínában és Mexikóban, míg Top30-ban van Svájcban és Spanyolországban. Hazánkban három hétig is a legtöbbet játszott dal volt, de jelenleg is Top10-ben szerepel a Mahasz Editors’ Choice listáján.

Shakira júniusban ismét visszatér Európába “The Sun Comes Out” névre keresztelt turnéjával, addig viszont Dél-Amerikában kergeti őrületbe rajongóit. Az énekesnő a héten új videoklippel is jelentkezik “Sale El Sol” című dalához.

Loca videoklip:Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!