KezdőlapBulvárSiket szépséggel lép fel Rúzsa Magdi a Megasztárban

Siket szépséggel lép fel Rúzsa Magdi a Megasztárban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A Megasztár pénteki döntőjében vendégművészként fellépő Rúzsa Magdi dalát Weisz Fanni siket fotómodell jeleli végig. Fanni és sorstársai a Kerülj Közelebb mozgalom tagjaként szeretnék felhívni a figyelmet a fogyatékkal élőkre.

A Megasztár 3 nyertese, Rúzsa Magdi szívesen vesz részt a kezdeményezésben. Az ő ötlete volt, hogy Fannival együtt álljon színpadra.

– Fiatal koromban dolgoztam olyan helyen, ahol egészséges és sérült gyermekek egyaránt voltak. Akkor eldöntöttem, hogy ha lesz rá lehetőségem, fel fogok szólalni az érdekükben, hogy ők is teljes értékű emberek. Szeretném, ha több ehhez hasonló fellépése akadna Fanninak. Számomra ő olyan, mint egy kapu, általa elérhetem azokat az embereket, akiket másképp nem – mondta el az énekesnő.

Weisz Fanni 18 éves, születése óta siket. Kamaszkorában egy hosszadalmas műtétnek köszönhetően az orvosok elérték, hogy valamit halljon a külvilágból. A beavatkozás után elkezdett beszélni tanulni.

– A kedvenc énekesnőm Rúzsa Magdi, ezért különösen örültem a felkérésnek. Nagyon figyelmes és kedves hozzám. A Megasztárban való szereplésem egy nagy lehetőség, hogy üzenjek a hallóknak: mi siketek is itt vagyunk, közöttetek élünk és teljes értékű emberek vagyunk! – nyilatkozta Fanni.

A Kerülj közelebb kampányról további információkat a www.keruljkozelebb.hu honlapról tudhatnak meg.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet