KezdőlapBulvárSíri csend uralta a stúdiót, miközben Judy elénekelte Oláh Ibolya 'Magyarország' című...

Síri csend uralta a stúdiót, miközben Judy elénekelte Oláh Ibolya ‘Magyarország’ című dalát a Sztárban sztárban

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Elképesztő feladatot kapott Judy, akinek ezúttal versenytársa, Oláh Ibolya bőrébe bújva kellett kieresztenie a hangját a Sztárban Sztár színpadán!

Geszti Péter írta a Magyarország című dalt, amellyel Oláh Ibolya egy életre beírta magát a magyar zenetörténelembe. Noha az énekesnő nemrég azt nyilatkozta, soha többé nem fogja elénekelni a dalt, Judy jóvoltából ismét megelevenedett a nagyközönség előtt.

A produkció alatt síri csend uralta a stúdiót, Lékai-Kiss Ramóna és Marics Peti is könnyezve hallgatta végig Judy előadását, ami – főleg az elején – kísértetiesen hasonlított az eredeti előadóéra.

„Így ezt a dalt előadni… Nekem nagyon tetszett, nem vagyok elfogult. Ez a dal egyszerűnek tűnik, mégsem az” – mondta Oláh Ibolya a produkciója után.

„Ez egy olyan dal, amit én többször láttam és mindig azt várom, amikor az utolsó mondatnál eljön az Ibolya. Nekem nem passzolt többször tempóban, egyszer-kétszer hamis volt számomra” – mondta Tóth Andi.

„Szeretném megköszönni Geszti Petinek, hogy megírta ezt a szöveget, másodszor, szeretném megköszönni Oláh Ibolyának, hogy 2005-ben úgy adta elő ezt a dalt, hogy egy egész generációba beleivódott, és remélem, hogy még sokba bele is fog. Harmadjára szeretném megköszönni neked Judy, mert ebben a produkcióban büszke magyarnak éreztem magam” – fogalmazott Lékai-Kiss Ramóna.

„Elérzékenyültem, nekem ez a dal himnuszi magyarságokban van. Jó magyarnak lenni, nekem egy gyönyörű pillanat volt” – mondta Marics Peti.

„Óriási mélységeket és magasságokat csinál ez a dal, és hoztad azt a rozsdásságot, ami van az Ibolyának (…) Láttam, hogy fontos neked, láttam, hogy nagyon akarod” – mondta Kökény Attila.

Nektek hogy tetszett a produkció?

Fotó: TV2

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet