KezdőlapBulvárSúlyos beteg Szilágyi István özvegye: utolsó kívánsága, hogy találkozhasson fiával

Súlyos beteg Szilágyi István özvegye: utolsó kívánsága, hogy találkozhasson fiával

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Súlyos tüdődaganattal kezelik Szilágyi István özvegyét, jelenleg kórházban fekszik, de minden vágya, hogy találkozhasson fiával. Jolika néni remélte, hogy a bíróságon még láthatja fiát, Pétert, de betegsége miatt ez nem sikerült.

Szilágyi István özvegyét jelenleg súlyos tüdődaganattal kezeli a kórházban, ezért nem láthatta fiát, viszont abban bízik, hogy halála előtt még sikerül neki találkoznia Péterrel. Annak ellenére, hogy a férfi megölte apját, édesanyja így is látni szeretné.

“Nagyon örülnék, ha találkozhatnék a fiammal. Tudom, hogy óriási bűnt követett el, de nem tudok mit tenni, mégiscsak a gyermekem, a vérem… Remélem, kérvényezhetjük a találkozót, és ha megkapjuk a szükséges engedélyeket, hosszú hónapok után végre újra láthatom Pétert” – mondta a Ripostnak Szilágyi István özvegye.

Humenyánszky Jolán ügyvédje a lapnak elárulta, hogy tudná az özvegy felvenni fiával a kapcsolatot.

“Kérelmet írunk az ügyészségnek, melyben jelezzük, hogy a gyanúsított édesanyja, aki egyben a sértetti jogutód is, szeretne találkozni a fiával. Méltányosságot kérünk arra hivatkozva, hogy ügyfelem súlyos beteg és talán utoljára találkozhat a fiával. A jelenlegi helyzetben sajnos arra sok esélyt nem látok, hogy a személyes kontaktust engedélyezik,
hiszen a látogatás hivatalosan szünetel. Azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy videókapcsolaton keresztül láthatják majd egymást és beszélni is tudnak egymással…”
– mondta dr. Tran Dániel.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet