KezdőlapBulvárSúlyos betegsége miatt lemond a trónról a királynő?

Súlyos betegsége miatt lemond a trónról a királynő?

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

II. Erzsébet legfeljebb már csak hónapjai vannak hátra a Globe magazin szerint. A 87 éves uralkodó a trónt fiának Károly hercegnek szeretné átadni minél hamarabb. A királyi udvar cáfolja azt, hogy a királynő ennyire beteg lenne, de azt elismerték, hogy mindenképp már csak a háttérfeladatokat szeretné ellátni. A trónörökös abban az esetben léphet elébb a ranglistán, ha anyja lemond vagy pedig meghal.

erzsebet-kiralyno

Az udvar rövid közleményben tudatta, hogy a királynő egyelőre nem kíván lemondani, de a Globe magazin feltételezései szerint hamarabb következik be a tragédia. A királynő gyógyíthatatlan betegégéről már több mint egy éve cikkeznek különböző lapok. Gyengélkedése miatt már egy ideje egyre inkább háttérbe vonul a nyilvános szerepléstől.

A királynő legutóbb tavaly márciusban szorult hosszabb kórházi kezelésre, bár a hivatalos indoklás akkor az volt, hogy csak gyomorproblémái voltak. II. Erzsébet egy ideje igencsak szorosra fűzte a viszonyát Camillával Károly herceg feleségével is, pedig régebben igencsak gonosz asszonyként emlegette. Ki tudja milyen jelentősége van annak, hogy ilyen vajszívű Camillával is, és felkészítőket tart neki azt illetően, hogy milyen feladatai lehetnének a majdani uralkodó mellett?

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet