KezdőlapBulvárSurvivor: Járai Máté 100%-ban megbízott Rózsában, aki a törzsi tanácson egyből kiszavazta

Survivor: Járai Máté 100%-ban megbízott Rózsában, aki a törzsi tanácson egyből kiszavazta

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Járai Máté és Rózsa között szoros barátság és szövetség alakult ki a Survivor ideje alatt, meg is fogadták, hogy soha nem szavaznak egymásra, ezt mindaddig be is tartották, amíg Rózsa nem érezte magát veszélyben és jól hátba ben szúrta a törzsi tanácson Járai Mátét.

Már csak négyen maradtak a Guazabara törzsben: Juliska, Járai Máté, valamint Zsófi és Rózsa döntött arról, hogy kit küldenek a Holtak szigetére, de mivel Juliska védettséget élvezett, ezért Máté, Zsófi és Rózsa között dőlt el, ki esik ki a törzsből. Elindult a taktikázás, de a legnagyobb meglepetést Rózsa okozta a törzsi tanácson.

Fotó: RTL Klub

Zsófi és Járai Máté nagy szövetségben voltak, ám a végén Rózsa hátba szúrta Járai Mátét, holott a színész percekkel azelőtt meg volt győződve arról, hogy Rózsa a legnagyobb szövetségese a szigeten, ki is jelentette, hogy teljes mértékben megbízik benne.

“Ez a meglepetések játéka, én teljesen tudomásul veszem. Én nagyon-nagyon boldog vagyok, hogy két percre elhihettem, hogy alfahím vagyok” – ki láthatóan ledöbbent Rózsa húzásán.

Járai Máté így a Holtak szigetére került, ahol Alex, Dani és Sabira várja.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet