KezdőlapBulvárSydney van den Bosch megmutatta jóképű vőlegényét: ez a férfi kérte meg...

Sydney van den Bosch megmutatta jóképű vőlegényét: ez a férfi kérte meg a kezét!

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

Sydney van den Bosch mögött nehéz év áll, tavaly amellett, hogy karrierjében szép sikereket ért el, magánéletében nagy válságokat élt meg, épp zátonyra futott a házassága, édesapja pedig megbetegedett.

A Szerencsekerék háziasszonya tavaly hatalmas megtiszteltetésnek érezte, hogy szerepelhetett a Dancing with the Starsban, és bár nem nyerte meg a showt, jó emlékként gondol vissza a TV2 táncos showjára. Sydney van den Bosch azonban magánéleti krízisen ment keresztül a show ideje alatt.

„A táncos műsor időszakában tetőzött minden, hiába koncentráltam az előttem álló feladatokra, a magánéletemben zajló krízisek miatt nem tudtam tökéletesen fókuszálni a műsorra. Épp zajlott a válóperem és az édesapám beteg lett” – mondta a szépségkirálynő a GLAMOUR-nak.

Sydney van den Bosch eddig is ritkán beszélt a magánéletéről, ha megszólal, annak nyomós oka van.

„Tudatos embernek tartom magam, igyekszem a magánéletemről is eszerint beszélni. Ez nem most alakult így, már akkor eldöntöttem, amikor először regisztráltam a közösségimédia-oldalaimat. Nagyon erősen meghúztam a határvonalat, mit osztok meg a nyilvánossággal. Van valami, amit viszont kifejezetten nem szeretnék eltitkolni: rám talált a szerelem, és boldogabb vagyok, mint valaha” – büszkélkedett Sydney.

A Szerencsekerék szépsége azt is elmondta, a házassága sokkal hamarabb véget ért, mint ahogy azt ő a nagyközönségnek elmondta volna. Azt is hozzátette, nem volt könnyű elengednie azt a 7 évet, amit a férjével töltött.

Szerencsére épp ekkor érkezett a Dancing with the Stars, ami igazi mentőövként jött az életébe, és egy új szerelem is rátalált.

„A Dancing with the Stars-ban való szereplés igazi mentőövként jött az életembe. Elterelte a gondolataimat, csak magamra koncentrálhattam, és kicsit elfeledtette velem, hogy éppen romokban van az életem. Időközben jött Benjámin az életembe. Az első találkozás óta tudjuk, hogy összetartozunk” – mondta Sydney van den Bosch.

„Bár nem jutottam el a műsorban a döntőig, helyette kaptam egy elsöprő és különleges szerelmet, amit csak ritkán és nagyon kivételes esetekben élhet át az ember. Szerencsés vagyok, hogy ez nekem megadatott” – tette hozzá.

„Beni akkor érkezett az életembe, amikor egyáltalán nem számítottam rá. Volt bennem félsz, aggódás, milyen lesz újra fejest ugrani egy új kapcsolatba, de a szerelembe vetett hitem meggyőzött, hagytam, hogy megtörténjen” – mondta a magazinnak a TV2 gyönyörű háziasszonya.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet