KezdőlapBulvárSylvester Stallone elvesztette legidősebb fiát, Sage alig volt 36 éves: „Nincs nagyobb...

Sylvester Stallone elvesztette legidősebb fiát, Sage alig volt 36 éves: „Nincs nagyobb fájdalom, mint egy gyermek elvesztése”

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A hollywoodi sztár átmenetileg visszavonult a filmiparból, és lemondta minden nyilvános szereplését, hogy megbirkózzon fia halálával.

Nincs borzalmasabb dolog egy gyermek elvesztésénél, és ez a tragédia majdnem teljesen összetörte Sylvester Stallone-t. A Rocky filmek sztárja elveszítette elsőszülött fiát, Sage Stallone mindössze 36 éves volt 2012-ben bekövetkezett halálakor. Fia elvesztése után Stallone azt mondta, nincs nagyobb fájdalom, mint egy gyermek elvesztése. A színésznek öt gyermeke van, közülük Sage volt a legidősebb, Stallone első házasságából Sasha Czackkal. Sage Stallone-t a házvezetőnő találta holtan Los Angeles-i otthonában. Sage édesanyja, Czack elküldte a házvezetőnőt, hogy ellenőrizze, mi történt a fiával, miután Sage ügyvédje és barátja, George Braunstein, figyelmeztette, hogy nem tudja elérni őt telefonon.

A média akkori találgatásai azt sugallták, hogy kábítószerrel való visszaélés állhatott halálának hátterében. „Nincs annál nagyobb fájdalom, mint amikor egy szülő elveszíti a gyermekét. Ezt a veszteséget életünk végéig érezni fogjuk. Sage volt az első gyermekünk, a világunk középpontja, ezért alázattal arra kérek mindenkit, ne háborgassa a fiam emlékét” – mondta Stallone a Metro szerint.

Sage-nek megromlott a kapcsolata az apjával, miután a szülei elváltak, de végül sikerült rendezniük a konfliktusaikat. Még a Rocky V-ben is szerepelt az apjával, mint Robert Balboa Jr. A Daylight – Alagút a halálba című filmben is együtt szerepeltek 1996-ban. Sage Stallone színész, rendező és producer lett, de a karrierjének gyorsan véget vetett a sors kegyetlen fordulata.

Halála után a halottkém azt mondta, a toxikológiai vizsgálatok akár 6 hátig is eltarthatnak, és ez idő alatt elterjedtek a kábítószer-használattal kapcsolatos pletykák. A halottkém azonban később megerősítette, hogy Sage Stallone szívrohamban halt meg, és halálának semmi köze nem volt a drogokhoz. A halál oka érelmeszesedés volt, ami szívrohamot okozott – közölte akkoriban a CNN. George Braunstein ugyanakkor azokat a vádakat is visszautasította, hogy Sage Stallone depressziós lett volna.

„Nagyon kreatív, energikus ember volt, és tele volt élettel. Folyton azzal tréfálkoztunk, hogy milyen nagyszerű házassága lesz majd, amikor megnősül. Nem volt semmi sötét, vagy depresszív a történetében, semmilyen magánéleti vagy anyagi jellegű probléma” – mondta Braunstein.

Sylvester Stallone átmenetileg visszavonult a filmiparból, és lemondta minden nyilvános szereplését, hogy megbirkózzon fia halálával. Ezután pedig azt mondta, hogy muszáj újra élnie az életét, különben megfojtja őt a gyász. „Nagyon, nagyon nehéz. Ez egy borzalmas helyzet, de az idő remélhetőleg gyógyírt jelent majd, és valahogy túljutunk rajta, de ez a valóság. Fontos, hogy visszatérj, és megpróbáld újra élni az életet, különben belekerülsz egy spirálba” – mondta.

Amikor a színész Creed című filmjével győzelmet aratott a Golden Globe-on, fia emléke előtt is tisztelgett. És amikor azt kérdezték tőle, hatással volt-e fia halála a munkájára, azt felelte: „Bármikor, amikor valós dolgokat csinálhatsz, az nagyon-nagyon hasznos, szeretném tiszteletben tartani a fiam emlékét, és azt hiszem, ez sikerült is.”

Ugyanakkor a család fontosságáról is beszélt.

„Rájöttem, hogy a család jelent mindent, és ez a legnagyobb jutalom, amit kaphatsz, mert a legvégén, amikor a halálos ágyadon fekszel, alapvetően az alapján fognak megítélni, hogy nevelted fel a gyerekeidet, és mit hagytál hátra. Szóval a gyerekek végre megértik, hogy van egy gondoskodó apjuk, hogy a filmek csodálatosak, de elhalványulnak az élet filmjéhez képest, és ezzel mennek tovább a jövőbe, és nagyon sikeresek lesznek. Ez a kötelességem, ez a küldetésem” – mondta.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet