Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sylvester Stallone bebizonyította rajongóinak, hogy az életkor csak egy szám. A 71 éves színész, úgy edz akárcsak fiatal korában. Rajongói az Instagramon igencsak meglepődtek, amikor meglátták, milyen fizikai gyakorlatokat végez az edzőteremben.

Sylvester Stallone már elmúlt 71 éved, de többet edz, mint fiatal korában

Életkora ellenére Sylvester Stallone továbbra is intenzíven edz az edzőteremben. A rajongók meglepődve észlelték az Instagramon, hogy kedvenc színészük 45 kg-os súllyal húzta ki magát.

Ha ez a fajta gyakorlat nem nyűgözött le, akkor talán a videóhoz csatolt leírás igen: “Még egy könnyű edzés! Éppen annyi éves vagy, amennyinek érzed magad.” – írta a színész, aki ezzel bebizonyította, hogy ízületei még mindig egészségesek és, hogy formában van.

A videó egy nap alatt 1,5 millió megtekintést eredményezett az Instagramon. Sokan elismerésüket fejezték ki a színész teljesítménye láttán. Néhányan a kommentelők közül egy „legendának” és egy igazi „motivációs személyiségnek” nevezték Sylvestert.

Another easy workout! You’re only as old as you and your joints feel!LOL

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Néhány évvel ezelőtt Sylvester Stallone egy rossz vicc áldozata volt, amiben bejelentették, hogy a híresség meghalt, ez az álhír idén is szárnyra kapott. Stallone erre a hírre a következőt reagálta: “Kérem, hagyjátok figyelmen kívül ezt a hülyeséget. Jól vagyok, egészséges és boldog … még mindig játékban vagyok” – írta a színész a közösségi oldalra.


Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!