Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

A pár közös élete során bőven kijutott a párkapcsolatok buktatóiból és legszebb pillanataiból is egyaránt, de valamilyen csoda folytán mindvégig kitartottak és ma már a harmincéves házassági évfordulójukat ünnepelhetik.

Hollywood cseppet sem az a közeg, ahol a párkapcsolatok a megszokott és csendes mederben folyhatnak. Ám a sok megpróbáltatás ellenére, vannak olyan sztárpárok, akik képesek akár hosszú éveken keresztül is kitartani egymás mellett, mert hisznek a szerelem erejében.

A Rocky-t alakító színész, Sylvester Stallone megannyi hölgy szívét rabolta már el a filmvásznakon nyújtott alakításaival, de mindvégig csakis egyetlen nőhöz fűzték igazi érzések.

Amikor a 42 éves Sylvester Stallone találkozott a még akkoriban csak 19 éves Jennifer Flavinnal, már egyből kiszúrták egymást, pedig Sylvester karrierje még csak akkoriban kezdett beindulni igazán és a lány is még csak kisebb modellkedésekből élt.

Sylvester akkorra már 2 tönkrement házasságot tudhatott a háta mögött, így első ránézésre nem igazán látott potenciált a lánnyal való kapcsolatukban. Akkor még egyikőjük sem tudhatta, hogy hosszú évekkel később már a harmincadik házassági évfordulójukat fogják ünnepelni. No de térjünk is vissza a megismerkedésükhöz.

Egy Hollywood-i vendéglőben vetettek először szemet egymásra, ám akkoriban Sylvester Stallone az elvált, megbukott és megalázott férj szerepében tündökölt a köztudatban. Az első találkozást 9 évnyi randizgatás követte s ez idő alatt Jennifer minden nehézség és siker ellenére is ott volt a színész oldalán.

A pár régebbi elmondásai alapján a sok kimaradások és külön töltött idő ellenére is megpróbáltak minél jobban kitartani a kapcsolatuk mellett, ám 9 év után Sylvester egy hirtelen dologgal állt elő:

„Egy hatoldalas kézzel írt levelet küldött nekem. Elég hánya-vetett írás volt.” – emlékszik vissza Jennifer.

A levél sajnos rossz híreket tartalmazott: kiderült, hogy Sylvester időközben közelebb került egy Janice Dickinson nevezetű modellhez, így szakítani akart Jenniferrel.

Különválásuk után egyikőjük sem találta igazán a helyét, és a különböző átmeneti kapcsolatok csak úgy váltogatták egymást az életükben.

Aztán 1995-ben végre mindketten rájöttek, hogy őket még az ég is egymásnak teremtette, s nemsokára össze is házasodtak. Jennifer szerencsére nagyon jól kijött már akkor is a színész 3 lányával, így Sylvester egy nők által dominált szerető család feje lett.

„Gyakorlatilag befogom a szám és nem szítom a hullámokat. Persze, Jennifer fantasztikus, de ő is nőből van. A nők uralkodnak. Még a kutyáink is nőstények. De sosem éreztem ennél jobban magam. Mindezt a feleségem mellett tanultam meg. 19 évembe került, hogy rájöjjek mindig is neki lesz igaza: rendkívül határozott, bölcs és jó döntéseket hoz.” – mondta a színész.

A szárpár mostanra a legnagyobb harmóniában éli a mindennapjait: együtt főznek, kertészkednek, sétálnak a tengerparton – de ezekért a jó dolgokért anno borsos árat fizettek mindketten.