KezdőlapBulvárSzabó Ádám átengedte a harmonikáját

Szabó Ádám átengedte a harmonikáját

-

Televíziós őspremiernek lehetnek szemtanúi a pénteki Light Night nézői, Szabó Ádám, a Csillag Születik felfedezettje ugyanis néhány percre átengedte a zenélést testvéreinek. Briginek és Gergőnek sincs oka panaszra, ami az ügyességet illeti, pedig Ádám szerint ő erőltette rá testvéreire a harmonikázást.

Nem élhetnek muzsikaszó nélkül Szabóék. A legidősebb gyerek, Ádám hetek óta a Csillag Születik nézőinek millióit szórakoztatja, de 15 éves öccse, Gergő és a 10 éves Brigi is ügyesen játszik a harmonikán.

– Az én apukám volt a harmonika megszállottja, mindenáron azt akarta, hogy én is szeressem ezt a hangszert, de a hátam közepére sem kívántam a harmonikázást! – vallotta be mosolyogva Lovász Lászlónak a Light Night felvételén Szabó István, az édesapja. – Ádámnak éppen ezért meg sem mutattam a hangszert, a padláson tartottam, itt akadt rá egyszer mégis véletlenül.

A történet innentől ismert: Ádám 8 éves kora óta harmonikázik, napi 5-6 órát gyakorol, a hétvégén pedig eldől, ő vagy három döntős társa lesz-e az idei Csillag Születik győztese. Azt azonban eddig csak a legszűkebb környezet és az iskolatársak tudták, hogy két testvére is kiválóan játszik, Gergő a minap Nívó-díjat is átvehetett.

– Nem apa erőltette mindhármunkra a harmonikázást, hanem én a testvéreimre! – mondta nevetve Ádám. A család egyébként ahol tudott, mindig spórolt a hangszervásárláson, hiszen a testérek mindig Ádám hangszereit örökölték meg. – Korábban furulyáztam és trombitáltam, de egyik hangszert sem szerettem annyira, mint a harmonikát. Már kiskoromban eldöntöttem, ez az, ami kell nekem.

A különleges kötődés Brigit és Gergőt is utolérte, mindezt bizonyították Lovász Lacinak is. Brigi ugyan megpróbálta megtanítani Lovász Lacit a hangszer kezelésére, de a 10 éves kislány nélkül a Boci, boci tarka sem ment volna. Ádám ezután elragadtatással hallgatta testvéreit, ahogy közösen – televízióban először – eljátszottak egy darabot.

A produkciót pénteken este nézhetik meg a Prizma TV-n a Light Night Show-ban Lovász László műsorvezetésével.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Ez is érdekelhet