KezdőlapBulvárSzacsvay Lászlónak pelenkában kellett színpadra állnia

Szacsvay Lászlónak pelenkában kellett színpadra állnia

-

Még több érdekes történetért iratkozz fel a Twice.hu hírlevelére!

A 76 éves Szacsvay László, a Nemzet Színésze sosem titkolta, hogy tizenöt évvel ezelőtt prosztatarákkal küzdött. A színész két hétig volt kórházban, egy hónapig tartott a lábadozása, de a közönségét még így sem hagyta cserben.

Tizenöt évvel ezelőtt komoly betegségen esett át Szacsvay László, prosztatarákkal diagnosztizálták. Ennek következtében két hétig volt kórházban, a műtét egyik „jóbarátja” az inkontinencia, ezért volt, hogy színpadon is pelenkát viselt.

„Az inkontinencia jó barátja a műtéteknek. Intimtornát végeztem a gyógyulás érdekében, órákig csináltam a gyakorlatokat, hogy helyreálljon a vizeletem, amitől sérvet kaptam, így újra műteni kellett” – mondta a színész a Bóta Café vendégeként.

„A pelenkás színjátszás megtörtént, játszottam a Szomorú vasárnapot pelenkában. A takarásban volt egy-egy kacsa lerakva, hogy ha muszáj, ki tudjak menni. Ha már túléltem, úgy gondoltam, tartozok annyival magamnak, hogy megpróbálok mindent tovább csinálni. Ez már tizenöt éve volt, vagy még több, szóval már kicsit tovább tudtam létezni” – idézte a színész szavait a Blikk.

Szacsvay László elmondta, azért beszélt betegségéről, mert úgy gondolta, ha elmondja megkönnyebbül tőle.

„Hogy miért voltam ezzel kitárulkozó? Elég volt az a teher, még cipeljem azt is, hogy tagadnom kell vagy eltitkolnom? Felesleges. Ahogy kimondja az ember, megkönnyebbül” – mondta.A színész rengeteg levelet kapott felépülése után, sokan arra kérték, gyógyítsa meg szerettüket, vagy éppen tanácsot kértek tőle, hogy hogyan gyógyult meg.

A híres színész humorát sem hagyta el, műtéte után az első viziten is megnevettette az orvosokat. Ma már jól van, és váltig állítja, hogy a humor a legjobb gyógyszer az emberi bajokra.

„A humor a legjobb gyógyszer… És nincs mellékhatása” – mondta Szacsvay László.

Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!


Legfrissebb

Hirdetés

Csemegézz

Ez is érdekelhet